به گزارش پایگاه خبری نشان :

پس از شهادت ابراهیم رئیسی و همراهانش در سانحه سقوط بالگرد در روز یکشنبه 30 اردیبهشت ماه، مسئولان برخی استان‌های کشور از جمله تهران، خراسان‌رضوی، خراسان‌جنوبی، خراسان‌شمالی، چهارمحال‌وبختیاری، فارس، ایلام، همدان، قزوین، قم، البرز، بوشهر، یزد، اصفهان، خوزستان، کرمان، اردبیل، لرستان، آذربایجان‌شرقی، مازندران، گیلان، کردستان، گلستان، آذربایجان غربی، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان غربی و سیستان و بلوچستان تعدادی از اماکن، میادین، بلوارها، خیابان‌ها، پروژه‌ها، پل‌ها، بزرگراه‌ها، مدارس و مساجد همچنین تعدادی از مکان های فرهنگی را به نام شهید ابراهیم رئیسی، شهید حسین امیرعبداللیهان، شهید سید مهدی موسوی و دیگر شهدای خدمت نام‌گذاری کردند.

همچنین محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز هشت خردادماه از تعیین سه عنوان پیشنهادی «خدمت صادقانه»، «خدمت باکرامت» و «خدمت مجاهدانه» برای نامگذاری روز شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان او در تقویم رسمی کشور خبر داد. شورای فرهنگ عمومی باید یکی از این سه عنوان را تصویب و عنوان تصویب شده و پیشنهادی را برای تصویب نهایی و درج در تقویم رسمی کشور به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال کند. به گزارش اقتصادنیوز، تا لحظه تهیه این گزارش هنوز عنوانی برای روز 30 اردیبهشت ماه به ثبت نرسیده است. 

رکورد نام‌گذاری به این استان‌ها رسید

بررسی‌های خبرنگار اقتصادنیوز از استان هایی که امکانی را به نام شهدای خدمت نامگذاری کرده اند، حاکی از آن است که استان های خراسان رضوی، تهران، آذربایجان شرقی، فارس و اصفهان بیشترین نامگذاری اماکن و فضاها را به نام شهدای خدمت ثبت کرده اند.

استان خراسان رضوی به عنوان زادگاه رئیس جمهور فقید رکورددار بیشترین نام‌گذاری به نام شهید ابراهیم رئیسی شد. بر این اساس، تاکنون شهرهای مشهد، رادکان، گلمکان، سبزوار، تربیت‌حیدریه، بردسکن، طرقبه، فیروزه، عشق‌آباد و نیشابور معابر و مکان‌هایی را به نام شهید ابراهیم رئیسی نام‌گذاری کردند.

به گزارش اقتصادنیوز، رکورد دومین استان در بیشترین تعداد نام‌گذاری مراکز و معابر به نام شهید ابراهیم رئیسی به تهران می‌رسد که تا لحظه نگارش این گزارش 12 مکان و خیابان به نام شهدای جمهور به ویژه شهید ابراهیم رئیسی و شهید حسین امیرعبداللهیان عنوان گرفت. به گزارش اقتصادنیوز، رکورد 2 استان دیگر به فارس با 10 مکان و اصفهان به پنج فضا و مکان می رسد.

بررسی‌های اقتصادنیوز نشان می دهد پس از  شهادت ابراهیم رئیسی و یارانش، برخی رویدادها، پویش ها، مسابقات و کاروان ها نیز به نام شهید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت نام‌گذاری و تعدادی قطعه موسیقی نیز ساخته شد. به گزارش اقتصادنیوز، این تغییر نام ها بر اساس عنوان هایی است که در اخبار رسمی اعلام شده و ممکن است برخی تغییر نام ها در اخبار منعکس نشده باشد.

بررسی‌های اقتصادنیوز حاکی از آن است که چهار خیابان و 2 مدرسه در کشور نیز تا لحظه تدوین این گزارش به نام شهید حسین امیرعبداللهیان نام‌گذاری شد.

همچنین، 2 کمربندی، یک معبر، یک خیابان، ساختمان برون مرزی سازمان صداوسیما، سه رقابت ورزشی به نام شهدای خدمت نام گرفت. به گزارش اقتصادنیوز، در این زمینه سالن‌های پایانه لطف‌آباد در مرز ایران و ترکمنستان به صورت مشترک به نام شهید ابراهیم رئیسی و شهید حسین امیرعبداللهیان عنوان گرفت. 

در استان آذربایجان شرقی چند مکان به نام شهید مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و چند مکان دیگر نیز به نام شهید آل هاشم، امام جمعه فقید تبریز نامگذاری شد.