به گزارش پایگاه خبری نشان :

شاید خیلی ها از ثبت شرکت و قانونی نمودن فعالیت های اقتصادی خود بدلیل نبود اطلاعات و یا گرفتن اطلاعات نادرست از افراد پیرامون یک غول درست کرده و بیشتر ترسشان شاید بتوان گفت بدلیل یک کلاغ چل کلاغ کردن آدمهاست.

حرفهایی از قبیل اینکه اگر شرکت ثبت کنی چنین و چنان میشود و یا هزینه ثبت شرکت بسیار بالاست.

اصولا این حرفها برای افراد بی قانون و شکست خورده صدق میکند، آدمهایی که برای پیشرفت نکردن هزاران دلیل دارند، آدمهایی که روی هر کاری که میخواهی انجام دهی هزاران عیب میگذارند.

آخر تا کنون یک شرکت بزرگ مواد غذایی و یا پوشاک و یا پتروشیمی یا خیلیهای دیگر را دیده اید که شرکت ثبتی نداشته و برند خود را ثبت ننموده باشد و در بازار یکه تازی کند. این را باید بدانید برای گسترش بازار حالا چه پخش و توزیع، چه واردات و صادرات و چه تولید ، بهتر است فعالیت خود را در غالب یک شرکت بثبت رسانید، ممکن است در ابتدا فکر کنید دست و پا گیر است ولی مطمئنا با گذشت زمان و استفاده از فواید حمایتی آن از قبیل گشایش اعتبار در بانکها و دریافت وام و اجازه تولید و یا واردات و حتی صادرات انواع کالا ، دید شما نسبت به این موضوع کاملا متفاوت خواهد شد.

پس از ثبت شرکت بزرگترین قدم دریافت کد اقتصادی میباشد که البته اگر کد اقتصادی دریافت نکنید قادر به همکاری با شرکتهای خصوصی و دولتی نخواهید و مشمول قوانین جرایم مالیاتی خواهید شد.

2121

مدارک  جهت دریافت کد اقتصادی

 

  1. کپی برابر با اصل مدارک ثبتی:شرکت سهامی خاص (آگهی تاسیس، تغییرات اساسنامه و اظهارنامه)

    شرکت با مسئولیت محدود (آگهی تاسیس، تغییرات شرکت، تغییرات تقاضانامه ،تغییرات شرکتنامه)

  2. کپی برابر با اصل مدارک شناسایی مدیران(شناسنامه و کارت ملی)
  3. اجاره نامه ی رسمی با کد رهگیری یا سند مالکیت به نام شرکت (یا اینکه سند مالکیت به نام یکی از اعضای هیات مدیره ی شرکت باشد. لازم به ذکر است که سند می بایست تک برگ باشد، در غیر این صورت اگر سند دفترچه ای باشد می بایست پایان کار داشته باشد)
  4. قبض تلفن (بدون هیچ گونه مغایرت کد پستی با آخرین آگهی و اجاره نامه یا سند)
  5. کامل نمودن دفترچه ثبت نام اشخاص حقوقی
  6. مهر شرکت
  7. پرداخت ۲ در هزار سرمایه ی شرکت
  8. گواهی امضاء در دفتر خانه اسناد رسمی
  9. وکالتنامه ی شرکتی (موکل:شرکت وکیل:نماینده ی شرکت)

پس از دریافت کد اقتصادی 12 رقمی، حالا نوبت دریافت کارت بازرگانی است ، شرکت شما با دریافت کارت بازرگانی قادر به واردات و صادرات خواهد شد که این بخش برای تمام شرکتها حائز اهمیت است.

مدارک لازم جهت دریافت کارت بازرگانی

  1. اصل اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی و اصل گواهی پلمپ دفاتر از ادره ثبت شرکت ها
  2. اصل مفاصاحساب مالیاتی موضوع ماده ۱۸۶ قانون مالیات های مستقیم مبنی بر بلامانع بودن صدور کارت بازرگانی -با معرفی اتاق-
  3. اصل گواهی عدم سوء پیشینه که از زمان صدور آن ۶ ماه نگذشته باشد.-با معرفی اتاق-
  4. خرید تمبر بمبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ ریال بحساب دارائی واحد صدور قبض که فرم توسط اتاق ارائه می شود.
  5. کد اقتصادی
  6. گواهی گمرک اعمال ماده ۷ عدم مبادرت به قاچاق-با معرفی اتاق-
  7. شرکت های سهامی خاص:ارائه کپی و اصل اظهارنامه ثبت شرکت های سهامی خاص یا عام ؛شرکت های با مسئولیت محدود:ارائه کپی و اصل تقاضانامه ثبت شرکت های داخلی و شرکتنامه رسمی
  8. کپی و اصل اساسنامه شرکت
  9. کپی و اصل روزنامه رسمی در مورد تاسیس و کلیه تغییرات شرکت که در موضوع شرکت صادرات و واردات ذکر شده باشد.
  10. اصل و فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه(حداقل سن ۲۳ سال تمام)
  11. اصل و فتوکپی کارت ملی عکسدار
  12. اصل و فتوکپی مدرک تحصیلی-حداقل مدرک تحصیلی دیپلم می باشد-
  13. شناسه ملی شرکت
  14. شش قطعه عکس شش در چهار(جدید،تمام رخ،پشت نویسی شده)
  15. اصل و فتوکپی سند مالکیت شش دانگ و در صورت اجاره بودن محل،اجاره نامه کد دار بنام شرکت و در سربرگ شورای اصناف و پرینت کد رهگیری منطبق با بند ۱-۱-۴دستورالعمل صدور و تمدید کارت بازرگانی متناسب با رشته فعالیت و کسب و کار تجاری باشد.
  16. ارائه قبض فیش های پرداختی بنام اتاق های بازرگانی نزد بانک ملی
  17. اصل وکالتنامه رسمی در صورت داشتن وکیل

پس از گذراندن این مراحل بیشتر شرکتهای تولیدی بدنبال دریافت پروانه بهره برداری میروند که گام اول مراجعه به وزارت صنعت و معدن و دریافت جواز تاسیس است و در نظر داشته باشید شاید کمتر کسی در این رابطه بتواند به شما کمک کند ولی کارشناسان شما در موسسه ثبتی کریم خان بسیار در این حوزه بشما کمک کنند و اگر در این بخش نیاز به اطلاعات بیشتری دارید حتما به آدرس www.sabtkarimkhan.com  سری بزنید و از مقالات آن استفاده نمایید.

ثبت برند یا همان ثبت علامت تجاری یا لوگو فاکتور دیگریست که برای شرکتها یا هرشخص حقیقی که کالا و خدماتی را ارایه مینماید مهم است و با اینکار دیگر کسی قادر نخواهد بود از نشان تجاری افراد استفاده نابجا نماید و در نظر داشته باشید هزینه ثبت برند هزینه بسیار بالایی نیست و اینکه در نظر داشته باشید که گواهی ثبت علامت تجاری 10 ساله بوده و متقاضی باید در صورت تمایل آنرا تمدید نماید.

در صورت داشتن سؤالات بیشتر و کسب اطلاعات در این زمینه می‌توانید ضمن بازدید از سایت ثبت کریم خان به نشانی          www.sabtkarimkhan.com  و یا با شماره تلفن‌های 02187147205و 02187147201 نیز تماس بگیرید.