بهترین روش حمل و نقل بار از کشور های اروپایی چیست؟
مقدمه
در جهانی که بسیار گسترده شده است و همه روزه از اکثر نقاط دنیا کالاهایی میان کشور ها و شهرهای مختلف جا به جا میگردد وجود شرکت حمل و نقل بین المللی نقشی حیاتی و مهم داشته و دارای اهمیت مهمی است. لازم است بدانید از زمان های گذشته تا به حال کشورهای جهان جهت تامین احتیاجات خود، با شیوه های گوناگون، بارهایی را انتقال در حال انتقال اند. حال کشورهای اروپایی و ایران تبادلاتی را باهم دارند در حال انجام هستند ، در نتیجه اگر شما قصد حمل بار از اروپا و واردات کالا از اروپا و ترخیص کالا در گمرکات ایران داشته باشید، بهتر است در خصوص آن اطلاعات کاملی را کسب کنید و همراه ما در این مقاله از سوی شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس بمانید.
روش های حمل بار از کشورهای اروپایی
-
حمل بار از اروپا به ایران از طریق زمینی
لازم است بدانید در عرصه تجارت خارجی و بین المللی، حمل و نقل بین المللی بار ها به معنای انتقال کالا از یک کشور به کشور توسط شرکت حمل و نقل بین المللی در نظر گرفته میشود. در این هنگام حمل بار از اروپا به روش حمل و نقل زمینی، به عنوان متداولترین روش جهت واردات کالا از اروپا در نظر گرفته میشود که وسیله نقلیه جهت جابجایی کالا و حمل بار از اروپا، کامیون میباشد. لازم به ذکر است مزیت اصلی حملونقل زمینی در واردات کالا از اروپا، تنوع بسیار زیاد مسیرها جهت رسیدن به نقطه و مبدا تحویل کالا میباشد، که این مورد موجب انعطافپذیری بیشتر در زمان تغییر مسیر انتخاب شده اولیه به دلیل مواردی مانند تصادف یا توقف، فراهم خواهد کرد.
-
حمل بار از اروپا به ایران از طریق هوایی
مزیت بزرگ حمل و نقل هوایی جهت واردات کالا از اروپا به ایران سرعت بالای است.در نتیجه یک کالا یا محصول میتواند با سرعت نسبتا بالایی و خیلی سریع به اکثر نقاط دیگر جهان برسد. درراین میان معمولاً حداکثر ظرف مدت 10 روز با توجه به زمان فنی سازماندهی شده توسط شرکت حمل و نقل بین المللی، حمل بار به اروپا صورت میگیرد. لازم به ذکر است که هزینه حمل بار هوایی نسبت به حمل و نقل دریایی و زمینی بیشتر است.
-
حمل بار از اروپا به ایران از طریق دریایی
حمل و نقل دریایی جهت حمل بار از اروپا به عنوان رایج ترین شیوه حمل و نقل میباشد که از سوی شرکت حملدو نقل بین المللی برای واردکنندگان و صادرکنندگان اروپا در نظر گرفته میشود . به طور کلی حمل بار دریایی جهت طی نمودن مسافت های طولانی استفاده میگردد و بشتر برای کالاهای فاسد نشدنی مناسب میباشد. در واقع میتوان گفت یکی از اقتصادی ترین شیوه حمل و نقل به حساب جهت حمل بار از اروپا این روش میباشد.
بهترین و کم هزینه ترین روش حمل بار از اروپا
همانطور که در پاراگراف قبل نیز اشاره گردید، بهترین و کم هزینه ترین روش حمل بار از اروپا که برای اکثر کالاها میتوان استفاده نمود، حمل و نقل زمینی میباشد، چرا که این روش به وسیله انواع کامیون ها ماشین ها صورت می گیرد، موجب خواهد شد تا محدودیت های کمتری در حمل و نقل وجود داشته باشد. همچنین به علت اینکه این روش با کامیون ها صورت خواهد گرفت، هزینه آن نسبت به کشتی و هواپیما کمتر خواهد بود. در نتیجه میتوان از این روش به عنوان بهترین روش حمل و واردات کالا از اروپا نام برد. همچنین شما عزیزان میتوانید پس از تهیه کالای خود و انجام مراحل خرید از آمازون جهت بهره مند شدن از هر کدام از روش های حمل و نقل اعم از حمل بار هوایی، حمل بار دریایی و حمل بار زمینی به وبسایت شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس مراجعه نموده و امورات حمل بار از اروپا را به گروه ما بسپارید.
مزایا و معایب حمل بار زمینی
مهمترین مزایا حمل بار از اروپا به شکل زمینی
-
نیازمندی به سرمایه گذاری کم
با توجه به این مورد که هزینه تمامشده حمل کالا به شکل زمینی برای مشتری بسیار کم میباشد و این روش مقرون به صرفه تر از دیگر روشهاست، بیشتر افراد این نوع حمل و نقل را نسبت به دیگر شیوه ها مورداستفاده قرار میگیرد.
-
حمل کالا درب تا درب
مزیت دیگر به کار گیری حمل بار زمینی جهت واردات کالا از اروپا امکان بارگیری محصول از درب کارخانه یا انبار مبدأ و تخلیه بار درب کارخانه یا انبار مقصد مورد نظر میباشد.
-
ارائه خدمات حمل و نقل در تمامی مناطق
جهت حمل کالا تا منطقه روستای و یا مناطقی که فاقد دسترسیهای حملونقل مانند ریلی و یا روش هوایی هستند میتوان از روش حمل و نقل زمینی استفاده نمود .
-
امنیت بالاتر و بیشتر در حملونقل کالا
این نوع از حمل و نقل سلامتی بیشتری در حمل کالاهایی مانند انواع اثاثیه ها منزل و اقلام شکستنی میباشد . به همین علت در حمل این نوع کالا چه در مسافتهای بسیار کوتاه، چه فواصل طولانی از این روش حملونقل استفاده خواهد نمود.
-
سرعت در جابهجایی کالا
لازم است بدانید سرعت انتقال کالا در این شیوه جهت حمل بار از اروپا بسیار بیشتر از شیوه های حملونقل ریلی و دریایی میباشد. چون در این مورد صاحبان محصول مستقیم با شرکت حملونقل و یا راننده در ارتباط خواهند بود.
معایب حمل و نقل زمینی نیز عبارتنداز؛
-
تأثیر پذیرفتن از فصلها در نوع روش حملونقل
معمولاً در فصل های سرد سال و موقعیت هایی بارانی و سرد بعضی از جاده ها جهت حملونقل و واردات کالا از اروپا وضعیت مناسبی نخواهند داشت و ممکن است حمل بار از اروپا با این روش دچار مخاطره باشد.
-
شانس کم در حوادث و تصادفات
لازم است بدانید شانس حوادث و تصادفات در حمل بار ار اروپا در شیوه حمل و نقل جادهای نسبت به سایر روش ها بیشتر است؛ بنابراین، این مدل از حمل و نقل نسبت به حمل و نقل ریلی، دریایی و یا هوایی از امنیت بالاتری برخوردار نیست.
-
نامناسب بودن مسافا های طولانی و ترافیک سنگین
حمل و نقل زمینی جهت جا به جایی و ترانزیت در مسافت های طولانی مانند ترانزیت کالا بین دو کشور ایران و اروپا و یا کالاهایی با حجم بالا توصیه نمیشود.
-
سرعت نسبتا کم
لازم است بدانید در این نوع حملونقل سرعت نسبت به سایر انواع حملونقل ، بسیار کمتر است.
-
فقدان سازماندهی مناسب
حمل و نقل زمینی و یا جاده ای نسبت به دیگر حالت های حمل و نقل دارای سازمان یافتگی کمتر است. در نتیجه اکثر اوقات نامنظم و غیرقابل اعتماد میباشد. نرخ های پرداخت شده نیز از سوی شرکت حمل و نقل بین المللی جهت حمل و نقل جاده ای نیز ناپایدار و نابرابر میباشد.
بهترین کشور های اروپایی برای واردات کالا
بهترین کشوره ها جهت واردات کالا از اروما به ایران شامل اتحادیه اروپا که اکنون شامل 28 کشور مستقل میگردد در نظر گرفته می شود که این کشوره ها عبارتند از: کشور اتریش، کشور اسپانیا، اسلوواکی، اسلوونی، ایرلند، آلمان، بریتانیا، بلژیک، بلغارستان، پرتغال، رومانی، سوئد، فرانسه، فنلاند، قبرس، لتونی، ایتالیا، لوکزامبورگ، جمهوری چک، لهستان، لیتوانی، دانمارک، مالت، مجارستان، هلند و یونان و کرواسی. همچنین میتوان گفت پنج کشور مونتهنگرو، ایسلند، جمهوری مقدونیه، ترکیه و صربستان نیز در لیست انتظار پیوستن به این اتحادیه مهم هستند. همچنین میتوان گفت سه کشور آلبانی، هرزگوین و بوسنی و کوزوو ازجمله کشورهای فهرست نامزدهای اتحادیه اروپا در نظر گرفته میشوند. لازم است بدانید در کشور اروپا تقریبا همه چیز برعکس کشور چین میباشر، تجارت با اروپا، واردات کالا از اروپا در شرایط تحریم تخصص ما میباشد . همچنین کشورهای انگلستان، آلمان، فرانسه، سوئیس، هلند، اسپانیا، دانمارک، سوئد، روسیه، ترکیه، ایرلند و ایتالیا در میان فهرست 20 مبدأ عمده و مهم کالاهای وارداتی از اروپا به ایران در نظر گرفته میشود.
جمع بندی
لازم است بدانید با توجه به تحریم های اقتصادی سنگین که علیه ایران اعمال گشته است ، واردات کالا از اروپا در طی سال های اخیر با مشکلات متعددی روبرو بوده است. در نتیجه شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس با بیش از ۱۰ سال تجربه و سابقه درخشان در حوزه حمل بار از اروپا و واردات کالا از اروپا، راه حل های مناسب و مقرون به صرفه جهت حل این مشکلات را ارائه میدهد. شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس با داشتن چندین دفتر بازرگانی فعال درسطح کشورهای اروپایی، کالای مورد نظر شما را توسط آنها خریداری نموده و به یک کشور که تحریم نباشد ارسال خواهد کرد. در آن کشور اسناد مربوط به محموله را تعویض شده و سپس به ایران فرستاده میشود. لازم به ذکر است که شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس تمامی این خدمات را در سریعترین مدت زمان ممکن و با کمترین هزینه برای شما انجام خواهد. همچنین شما عزیزان میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه واردات کالا از اروپا به ایران به آدرس ما به نشانی fnxcargo.com مراجعه نماید.
دیدگاه شما