عروس به کارگردانی بهروز افخمی از فیلم های پربیننده و پر فروش دهه شصت شمسی بود که دو ستاره جدید به سینمای ایران معرفی کرد! ابوالفضل پورعرب که بعدها از او به عنوان سوپراستار دهه هفتاد شمسی یاد شد و نیکی کریمی که از آن زمان تاکنون یکی از زنان ستاره سینمای ایران بوده است!
به مناسبت ۳۰ سالگی فیلم سینمایی عروس ، نیکی کریمی در یادداشتی به روایت ورود خود به سینما با بازی در فیلم سینمایی عروس و خاطرات شیرین خود از این فیلم پرداخته است!
” فیلم عروس برای من تصویر گنگ و شاداب تابستانی گرم و دلنشین از نوزده سالگی است که مقدمه ورودم به دنیای بازیگری شد. برخلاف عده ای، من برای بازیگر شدن سختی زیادی متحمل نشدم و دوره های طولانی بازیگری را نگذراندم. می توانم راحت بگویم خوش شانس بودم و سینما که وابسته به ادبیات، علاقه ازلی و ابدی من است، خیلی اتفاقی در مسیرم قرار گرفت.
از آنجایی که پدر و مادرم مشوق من در این زمینه بودند، همین کار را برای من راحت میکرد.
بازی در فیلم عروس پر از خاطرات شیرین و به یادماندنی اما سخت است. برای ضبط صحنههای این فیلم سه ماه در لوکیشنهای متفاوت و پیچ در پیچ و صعب العبور جادهها کار میکردیم؛ از محلی که در آن مستقر بودیم تا شمال و جاده هراز و جاده چالوس سه ماه مداوم در رفت و آمد بودیم، اما سختی کار به خاطر حال و هوای فیلم چندان آزاردهنده نبود چون یک انرژی مثبت مثال زدنی در طول فیلمبرداری و حتی تا پایان اکران جریان داشت که این فیلم را به خاطره ای شیرین بدل کرد.
بعد از بازی در عروس پیشنهادهای زیادی داشتم که نپذیرفتم. شاید اگر هر بازیگر دیگری در سن نوزده سالگی نقش عروس را بازی می کرد و در همان سال فیلمش جنجالی و پرفروش میشد، نمیتوانست در این حرفه دوام بیاورد، اما من مراقب بودم و آگاهانه و محتاط در مسیری که انتخاب کرده بودم قدم بر میداشتم و میدانستم که میخواهم در سینما بمانم اما درست آن زمانی که فیلم عروس ساخته شد، فیلمها بیشتر جنگی و حادثهای بودند و عروس در این میان طراوتی داشت که مخاطب را به خود جذب میکرد.
تازگی موضوع این فیلم و داستان عاشقانه اش و لحن منحصر به فردش به دل تماشاگران مینشست. با اینکه فیلمهای خوبی در آن سال ها ساخته شد – از جمله پرده آخر واروژ کریم مسیحی یا فیلم های عباس کیارستمی – عروس در ژانر خودش با تم عاشقانهای که داشت، به یاد ماندنی شد. “/ اعتماد
دیدگاه شما