به گزارش پایگاه خبری نشان :

اکرم محمدی خانم بزرگ این شب های تلویزیون که با هنرنمایی خود در سریال ستایش 3 بار دیگر مورد توجه قرار گرفته قبلا در فیلم مادر علی حاتمی به شهرت رسیده بود و بعد از مدت ها کم کاری در ستایش هنرنمایی کرده است

اکرم محمدی متولد ۶ مرداد سال ۱۳۳۷ است و در تهران به دنیا آمده است. او همیشه زندگی شخصی آرامی داشته و در تمام این سال‌ها از هرگونه حاشیه‌ای دور بوده است.

اکرم محمدی اگرچه تا مقطع دیپلم بیشتر درس نخوانده اما در کلا‌س‌های آزاد بازیگری شرکت کرده و دانش و تجارب زیادی به دست آورده است.

او از سال ۱۳۶۴ با نمایش خسیس وارد دنیای بازیگری شد و در همین دنیای سینما و هنر با همسر سابقش مجید جعفری آشنا شد. مجید جعفری کارگردان و بازیگر شیرازی است که از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۷۷ رئیس تئاتر شهر بود.

اکرم محمدی مدتی از دنیای بازیگری دور بود. او در این باره گفته است: من تجربه بازی در پدر سالار و خانه سبز را داشته ام و به شدت دلتنگ بازیگری هستم. بعد از سالها فعالیت انگار بخشی از وجود بازیگر را با بیکاری از او می گیرند اما من همچنان اعتقاد دارم نباید به هر قیمتی کار کرد. از سال ۹۲ به بعد هیچ پیشنهاد بازی به من نشد.

من دلیل این کنار گذاشته شدن را نمی دانم. البته معدود پیشنهاداتی بوده اما به هر حال کارهایی نبوده که من بازی در آنها را دوست داشته باشم. برخی پیشنهادات نسبتاً خوب هم بوده که متاسفانه به سر انجام نرسید.

QaTQBdzQ34e7

اکرم محمدی با مجید جعفری ازدواج کرده است، این دو زوج صاحب یک دختر می باشند. اکرم محمدی و مجید جعفری زندگی خوبی را شروع کردند اما بعد از مدتی به این نتیجه رسیدند که ادامه زندگی مشترک برایشان مناسب نیست به همین دلیل طلاق را ترجیح دادند. این در حالی بود که آنها دختری به نام مروارید دارند.

زندگی اکرم محمدی و همسر سابقش

طلاق یکی از اتفاقات تلخ زندگی شخصی بازیگر نقش خانم بزرگ سریال ستایش ۳ است اما اتفاق تلخ‌تری نیز برای او رخ داده است. خودش در این باره می‌گوید:«خواهرزاده‌ام جوان بسیار موفق و خوبی بود؛ اما در یک حادثه ناگهانی فوت کرد و شوک بسیار عمیقی به ما وارد کرد و تصویر او همیشه در ذهن من می‌ماند. این اتفاق نه‌تنها برای من تلخ بود؛ بلکه تاثیر عمیقی بر همه اعضای خانواده گذاشت.»

اکرم محمدی چرا کم کار شده است؟

به واسطه بازی در فیلم هایی نظیر «مادر»، «دختری با کفش های کتانی»، «نرگس» و… به شهرت رسید و در سریال های ماندگار «پدرسالار» و «خانه سبز» به ایفای نقش پرداخت، اما مدتی است که کم کار شده!

می گوید: دلیل این کم کاری به خاطر عدم فیلمنامه های خوب و دستمزدهای به موقع است. او معتقد است در شرایطی که یک اثر نه به لحاظ مالی و نه موقعیت هنری شما را ارتقا نمی دهد، بهترین کار این است که در خانه بمانی و به خاطرات مردم احترام بگذاری. مصاحبه متفاوت ما را با او بخوانید.

خارج از این که بخواهم شعار دهم در سریال های قدیمی، نوعی عشق جمعی وجود داشت که از ابتدای کار شکل می گرفت و به همه افراد گروه، سرایت می کرد.

در وهله اول، وقتی شما فیلمنامه خوبی را می دیدی سر شوق می آمدید و بعد می دانستید که همراه با کارگردان و عوامل قرای است کاری را انجام دهید که ماندگار شود و مردم آن را دوست داشته باشند، اما زمانی که هیچ کدام از این عوامل از جمله فیلمنامه خوب، کارگردان و گروه نباشند، شما به سمت کاری می روید که تنها منبعی برای درآمد باشد، همچنان که اکنون بسیاری مجبور هستند به این شکل کار کنند.

محمدعلی کشاورز پدر همه ماست

من در سریال «پدر سالار» افتخار همبازی شدن با محمدعلی کشاورز را داشتم، ایشان نقش پدر را در سینما و تلویزیون ایران جاودانه کردند و به نوعی پدر معنوی تمام ما محسوب می شوند، هر روز دعا می کنم که ایشان بتوانند سلامتی شان را زودتر به دست بیاورند…

سریال «پدر سالار» به نوعی بهترین و کامل ترین سریالی بود که توانست به دلیل پتانسیل بالای فیلمنامه و نوع داستان پردازی اش که برگرفته از فرهنگ بومی ما بود میان همه مردم ماندگار شود و جالب این است که تاکنون در سینما و تلویزیون ایران سریال یا فیلمی مشابه با «پدر سالار» ساخته نشده و این سریال همچنان پیشتاز و پیشرو است که تا سال ها بعد نیز برای مخاطبان جذاب و باورپذیر خواهدبود.

چرا کم کار شدم؟

نقش ها به دلم نمی نشیند، متاسفانه طی سال های اخیر، سطح کیفی آثار پیشنهادی به شدت افت پیدا کرده است. اکثر آثاری که به دستم می رسد به لحاظ فیلمنامه در سطح پایینی قرار دارند.

از طرفی نحوه پرداخت دستمزدها هم همیشه با مشکل مواجه بوده و هیچ شفافیتی در مورد زمان پرداخت و چگونگی آن وجود ندارد، وقتی که نه فیلمنامه، مرا برای کار ترغیب می کند و نه دستمزدها، چنگی به دلم می زند ترجیح می دهم که به جایگاه خودم در عرصه بازیگری لطمه نزنم و اجازه دهم مخاطب همان خاطرات خوشی که از من در ذهن دارد را حفظ کند.

نگران فراموش شدن نیستم

بعضی ها از من می پرسند نگران نیستی که با این کم کاری، فراموش شوید، جواب من به آنها «نه» است چرا نه، چون که بیشتر از فراموش شدن، نگران جایگاهم در عرصه بازیگری هستم.

زندگی اکرم محمدی بازیگر فیلم مادر

تجربه در طول این سال ها نشان داده که مردم دوست دارند از هنرمندشان کار خوب ببینند… زمانی که شما در کار خوب حضور پیدا می کنید، هرچقدر هم که زمان از آن بگذرد، باز هم در ذهن شان فراموش نمی شوید و آنها با عشق و علاقه از شما یاد می کنند.

برای خانم های میانسال نقشی نیست

متاسفانه طی سال های اخیر، در تلویزیون اثری ساخته نشده که از شخصیت پردازی قوی در گروه های سنی مختلف برخوردار باشد، اکثر نقش ها به لحاظ کیفی در سطح پایینی قرار دارند و خب این موضوع در مورد خانم های میانسال هم شدت پیدا کرده است.

سال هاست که ما با ضعف فیلمنامه، در عرصه سینما و به ویژه تلویزیون مواجه هستیم، اما طی سال های اخیر این موضوع پررنگ تر شده است، بی تردید بخشی از این مسئله به این خاطر است که خلاقیت در نویسندگان ما کم شده و آنها قصه گفتن را فراموش کرده اند، مردم طالب شنیدن قصه هستند و همین موضوع باعث شده «دنیا» به سمت فیلم و سریال قصه گو برود، آن وقت ما با آن فرهنگ غنی که در امر قصه گویی داریم، از این موضوع مهم، فاصله گرفتیم.

از طرفی ما به لحاظ ساختار هم بسیار ضعیف عمل کردیم، آثار ما از این جنبه ها با ضعف های جدی همراه است. مجموعه این عوامل باعث شده است که فیلمنامه ها، از کشش لازم برخوردار نباشند.

جایگزینی برای حرفه بازیگری

به دلیل ملاحظاتی که در بخش هزینه ساخت یک فیلم و سریال در تلویزیون وجود دارد عوامل تولید سعی می کنند دستمزدها را به حداقل برسانند به همین خاطر به سراغ افرادی در این بخش می روند که دستمزد کمتری بگیرند، وقتی هدف شما صرفا کم کردن دستمزد باشد، پس در نتیجه ترجیح تان این است که به جای رفتن به سراغ بازیگران حرفه ای به سراغ بازیگران غیرحرفه ای بروید تا بتوانید دستمزد کمتری را پرداخت کنید.

بازگشت اکرم محمدی به تئاتر پس از ۲۰ سال

اکرم محمدی پس از ۲۰ سال دوری از تئاتر، بازیگر نمایش “خورشیدهای همیشه” به کارگردانی بهاره رهنما می‌شود.

اکرم محمدی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون که فعالیت هنری خود را در سال ۶۴ با بازی در نمایش “خسیس” آغاز کرد، پس از وقفه‌ای طولانی با نمایش “خورشیدهای همیشه” به کارگردانی بهاره رهنما دوباره به صحنه تئاتر باز خواهد گشت.

او درباره حضور دوباره خود در تئاتر گفت: با توجه به شرایط تلویزیون و سینما ترجیح دادم در نمایشی ایفای نقش کنم. ضمن آنکه “خورشیدهای همیشه” اثری بسیار زیبا است که به واقعه کربلا می‌پردازد و مخصوص ایامی است که اکنون در آن حضور داریم و این مسئله دلیل حضورم در این اثر نمایشی شد.

محمدی در ادامه با اشاره به اینکه حدود ۲۰ سال از آخرین تئاتری که در آن بازی کرده‌ام، گذشته است، اضافه کرد: “خورشیدهای همیشه” روایت عاشقانه بانوان از آن دوره تاریخی است و من نقش ام‌البنین را در این اثر نمایشی ایفا می‌کنم.

اکرم محمدی: سینما دورهمی گروه‌های خاص شده

اکرم محمدی،‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون گفت: این روزها شرایط سینما تبدیل به یک دورهمی شده است که همه فقط گروه‌های خاص خود را دارند و خیلی از حضور پیشکسوتان و تجربیاتشان در کارها استفاده نمی‌کنند.

اکرم محمدی بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون فعالیت هنری‌اش را با نمایش «خسیس» در سال ۶۴ آغاز کرد و بازیگر نقش دوم زن در هشتمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم مادر شد.