به گزارش پایگاه خبری نشان :

در باور طب سنتی، در طول روز خورشید مواد را از عمق بدن به سطح می‌آورد، به همین دلیل هضم در طول روز ضعیف است, این باعث توقف بیش از حد غذا در لوله گوارشی و افزایش شانس فساد آن می‌شود که این امر مادر تمام بیماریها محسوب می‌شود.

به همین دلیل بر اساس آموزه‌های طب سنتی، ایده‌آل این است که وعده غذا فقط "صبح و شام" باشد اما اگر نشد لااقل وعده ناهار باید غذایی سبک صرف شود مثل نان سبوس کامل، آبمیوه طبیعی، کباب پرندگان سفیدگوشت و زرده تخم‌مرغ عسلی و از مصرف غذاهای سنگین مثل برنج، کباب گوشت قرمز، ماهی و سیب‌زمینی در وعده ناهار اجتناب شود.

کسی که در وعده ناهار، غذای سنگین مصرف کند، شب تا دیروقت قادر به صرف شام نیست و صرف دیرهنگام شام منجر به بیخوابی شبانه، امتلا و عوارض متعدد جسمی می‌شود؛ دیر خوابیدن منجر به خستگی صبحگاهی و صرف دیرهنگام شام منجر به بی‌اشتهایی به صبحانه می‌شود و همه این مشکلات از مصرف غذای سنگین در وعده "ناهار" شروع می‌شود!

اما در ادامه به 10 مزیت و سود "ترک ناهار" اشاره شده که ما را مجاب به ترک تدریجی وعده ناهار از رژیم غذایی روزانه می‌کند:

1. افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن

2. پیشگیری و درمان چاقی

3. پیشگیری و درمان  چربی خون

4. پیشگیری و درمان قند خون و دیابت

5. پیشگیری و درمان کبد چرب

6. پیشگیری از ضعف حافظه و درمان ضعف حافظه

7. پیشگیری از غلبه دم و درمان کمکی در مهار غلبه دم

8. پیشگیری از فشار زیاد به معده و درمان کمکی برای پاک‌سازی معده

9. پیشگیری از ابتلاء به بیماریهای مختلف قلبی مانند انسدادها، ضعف عضلات و درمان کمکی آن

10. افزایش ضریب کارایی و قدرت پردازش مغز

بنابراین ترک تدریجی ناهار موجب تقویت کلی بدن، ایجاد نشاط، جوانی، طول عمر و ... می‌شود؛ همچنین لازم به یادآوری است بر اساس مبانی طب سنتی و طب اسلامی، وعده غذایی "شام" تحت هیچ شرایط نباید حذف شود البته شام باید در ابتدای شب صرف شود و جدداً باید از خوردن شام در ساعات پایانی شب پرهیز داشت./تسنیم