سین ماونگ، قهرمان سابق پرورش اندام میانمار در سن 91سالگی با اشتیاق به تمرین با وزنه ادامه میدهد. انجام چنین حرکاتی در سن 91سالگی برای اکثریت قریب به اتفاق مردم غیرممکن به نظر میرسد ولی این پیرمرد میانماری به معنای واقعی کلمه اعتقاد دارد که سن چیزی بیش از عددی روی کاغذ نیست.
سابقه بدنسازی سین ماونگ به زمانی برمیگردد که نام کشورش هنوز به میانمار تغییر نکرده بود و دنیا آن را به اسم برمه میشناخت. او بیش از هفتاد سال است که به کار با وزنه مشغول بوده و بدنش را میسازد.
او دهه پنجاه میلادی را دوران اوج آمادگی بدنیاش میداند. زمانی که او در سال 1958 در رقابتهای بدنسازی برمه مدال طلا بدست آورده و یک سال بعد عنوان " مرد برمه" را بدست میآورد. سین ماونگ در گفتگو با خبرگزاری فرانسپرس با افتخار میگوید:" همه رفقای من در دهه هفتاد میلادی مردند ولی من هنوز زنده و سرحالم". بدنساز 91ساله میانماری، علت آمادگی بدنی بالایش در این سن را اعتقادات مذهبی، رژیم غذایی و ورزش میداند.
سین ماونگ تمرینات هر روزه خود را با خواندن دعاهای بودایی آغاز میکند و سپس تمرینات بدنسازی سخت شروع میشود. بدنسازی در میانمار سنت قابل توجهی دارد و با گشت زدن در مراکز خرید این کشور که اتفاقا از نظر اجتماعی محافظهکار است بارها با مردانی با بدنهای ورزیده مواجه میشوید که مشغول فیگور گرفتن هستند و عده زیادی به دورشان جمع شده و تشویقشان میکنند.
سین ماونگ میگوید او حتی پیش از آنکه از وجود ورزشی به اسم بدنسازی خبر داشته باشد، در نوجوانی در محل روستای محل زندگیاش بلوکهای بزرگ چوب را حمل و نقل میکرده و حیرت همسن و سالهایش را برمیانگیخته. او در دوران سربازی در یک برنامه بدنسازی شرکت کرد و از همان زمان شیفته این ورزش میشود.
سین ماونگ در دهه پنجاه و شصت میلادی آنقدر معروف میشود که در دو فیلم سینمایی بازی میکند و به عنوان مربی بدنسازی با سلبریتیهای کشورش مشغول به کار میشود. او در سال 1962، همزمان با کودتای نظامی ارتش در این کشور، باشگاه بدنسازیاش را در پایتخت میانمار، یانگون، افتتاح میکند، باشگاهی که همچنان در اختیار او است و در همینجا است که تمرینات او انجام میشد. سین ماونگ البته اعتراف میکند باشگاهی که زمانی 200 نفر در آن عضویت داشتند حالا تنها شاهد حضور چند بدنساز پا به سن گذاشته است. /ورزش سه
دیدگاه شما