به گزارش پایگاه خبری نشان :

یک نمای بسته و درشت از صورت هر چهره معروفی می‌تواند برای مخاطبان و کاربران فضای مجازی جالب باشد. عکس‌های نما بسته واقعیت چین و چروک‌ها و منافذ باز سلبریتی‌هایی را که همواره تلاش می‌کنند بی عیب و نقص به نظر برسند، برملا می‌کنند و به همین دلیل برای گروهی از کاربران فضای مجازی محبوبیت زیادی دارند.

یکی از عکس‌ها متعلق به دونالد ترامپ است. این عکس چند ماه پیش در یک نشست خبری در کاخ سفید گرفته شد و هنوز برای همه جذاب است. آنچه بیش از هر چیزی توجه مخاطبان را به خود جلب می‌کند رنگ پوست نارنجی او است که به وضوح با رنگ دور چشم او فرق می‌کند. برخی این تفاوت رنگ بین دو بخش از صورت ترامپ را نتیجه برنزه کردن بیش از حد و برخی دیگر نتیجه استفاده از کرم پودر نارنجی رنگ می‌دانند. با این حال در هر دو روش، نمی‌توان علاقه ترامپ به رنگ «نارنجی» و «نارنجی‌بودن» را نادیده گرفت. او از این که نارنجی باشد، لذت می‌برد. یکی از کاربران بر این باور است که رنگ پوست واقعی دونالد ترامپ بیشتر به او می‌آید و نمیداند که چرا ترامپ اصرار به نارنجی بودن دارد! کاربر دیگری نوشته بود: شاید او روی رنگ نارنجی کراش دارد!  

yUoYbSQkgc5r

در برخی از خبرها آمده که دونالد ترامپ برای رسیدن به این رنگ نارنجی، از یک شرکت لوازم آرایش سوئیسی کرم فوندیشن  «BHC۰۶» خریداری می‌کند. با همه این اوضاع،  خود ترامپ علاقه‌ای ندارد که مردم درباره رنگ نارنجی صورت او صحبت کنند. 

او دوست ندارد تا مردم رنگ پوست او را به چالش بکشند. چند ماه پیش وقتی او از شهر شارلوت به کاخ سفید برمی‌گشت، عکسی از او با رنگ پوست نارنجی منتشر شد و باد موهای او را به یک سو برده بود و رنگ اطراف صورتش سفید به نظر می‌رسید که با رنگ نارنجی تفاوت داشت. ترامپ در پاسخ به این عکس آن را فیک و دروغین و حاصل فتوشاپ توصیف کرد و هدف از انتشار چنین عکس‌ها و اخباری را تخریب خود برشمرد. 

Np5Is2qzUIO0

این نخستین بار نیست که ترامپ به خاطر رنگ پوست نارنجی‌اش مورد استهزا قرار می‌گیرد. مایکل بلومبرگ نامزد ریاست جمهوری از حزب دموکرات نیز ترامپ را یک دروغگو توصیف کرد که در همه امور دروغ دروغ‌پردازی می‌کند، وی گفت: او درباره همه چیز دروغ می‌گوید؛ موهای مصنوعی، چاقی و رنگ پوستش.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید رنگ نارنجی از نظر مطالعات روانشناسانه، حسّ شور و شوق، خلاقیت، جذابیت، ماجراجویی و شجاعت را به بیننده القا می‌کند و نمادی از ارتباطات و تعاملات اجتماعی است. بنابراین این رنگ به عمد از سوی او انتخاب میشود تا رخنه‌های کلامش را با ایجاد تمرکز روی رنگ نارنجی بپوشاند.