به گزارش پایگاه خبری نشان :

 به نقل از ورایتی ، اف بی آی روز جمعه به دفاتر شرکت ضبط موسیقی «دل رکوردز» که به تولید موسیقی مروج مواد مخدر می پردازد در منطقه «بل گاردنز» حمله کرد.

تیم ضربت به محل کار این خواننده حمله کرد و با نارنجک صوتی سعی در باز کردن درب اتاق ها کرد. هیچ فردی دستگیر نشد و پلیس هم از ذکر جزئیات در این مورد خودداری کرد.

شرکت «دل رکوردز» نیز از «جراردو اورتیز» بابت اشعار وی با محتوای مواد مخدر به صورت قانونی شکایت کرده است. این خواننده بخاطر سرودن و خواندن همین اشعار به شهرت رسیده است. در سال ۲۰۱۹ «دل رکوردز» ازین خواننده شکایت کرد که برای پرداخت نکردن و دور زدن مالیات، خواستار پرداخت نقدی بوده است.

این شرکت همچنین در دادخواست خود عنوان کرده که خواننده مذکور در مکزیک برای یک قاچاقچی مواد مخدر برنامه اجرا کرده که توجه دولت آمریکا را به خود جلب کرده است.

شرکت مذکور گفت: تایید می کنیم که دایره بازرسی فدرال امروز به دفاتر «دل رکوردز» آمده و تعدادی مدارک مرتبط با پرونده پیگرد قانونی و تحقیقات «اف بی آی» در مورد «جراردو اورتیز» خواننده تحت تعقیب را با خود برده است. از این رو خود شرکت «دل رکوردز» مورد قانونی نداشته و بازرسی قانونی و ورود به دفاترش صرفا جزئی از مراحل تحقیق در مورد اتهامات خواننده مذکور بوده است. ما با «اف بی آی» کاملا همکاری کرده و به روند همکاری خود ادامه خواهیم داد.

اورتیز بیانیه ای را از طریق شرکت سرگرمی خود «بادسن» صادر و ادعا کرد که ماموران همچنین خانه «خوزه آنجل دل ویلار» مدیرعامل شرکت «لِیبل» را بازرسی کرده اند. او نیز ادعا کرده که بازرسی اف بی آی از شرکت «دل رکوردز» و منزل مدیر شرکت «لِیبل» ربطی به پرونده او ندارد.

اورتیز در سال ۲۰۱۹ از دو شرکت «دل رکوردز» و «لِیبل» شکایت کرده با این ادعا که میلیون ها دلار پول او را پرداخت نکرده اند.

در سال ۲۰۱۶، اورتیز توسط مقامات مکزیکی در فرودگاه گوادالاجارا به اتهام ترویج خشونت در ویدیوکلیپ آهنگ «Fuiste mía»(تو مال منی) دستگیر شد. در این ویدیو، اورتیز یک سلطان مواد مخدر را به تصویر می کشد که نامزد خود را درون صندوق عقب اتومبیل گذاشته و آن را به آتش می کشد.

این خواننده مکزیکی که در مارکت آمریکا هم به شهرت رسیده در سبکی با عنوان «narco music»(موسیقی مواد مخدر) می خواند. این سبک زیرمجموعه ژانر موسیقی مکزیکی «کوریدو» است. در این موسیقی اشعار برگرفته از علاقه بخشی از مکزیکی ها به کارتل ها و سلطان های مواد مخدر و قاچاقچیانی است که مضمون این اشعار به روایت شجاعت و جسارت و جنگندگی این خلافکاران می پردازد و دارای طرفداران قابل ملاحظه ای است. بخش اجتماعی فرهنگی پلیس مکزیک اما همواره بر این نوع موسیقی نظارت کرده و سعی در محدود کردن آن دارد چراکه باعث قهرمان سازی از میان تبهکاران شده و الگوی نادرستی برای جوانان محسوب می شود. معمولا خوانندگانی که در این سبک می خوانند علاوه بر فروش آلبوم و کنسرتها، مبالغ هنگفتی از قاچاقچیانی را که مجیزشان گفته می شود، دریافت می کنند./ فارس