فهیمی سخنگوی ستاد راهبری سهام عدالت در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر تصریح کرد: ترکیب دارایی های سهام عدالت از ۴۹ شرکت تشکیل شده که ۳۶ شرکت بورسی و فرابورسی هستند و مابقی هم طبق ضوابط بورسی می شوند.
او افزود: تا پایان ۸ خرداد ماه ۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر معادل ۲۵ مشمولان روش مدیریت غیر مستقیم سهام عدالت را انتخاب کرده اند که انتخاب روش مدیریت تا ۱۵ خرداد تمدید شد.
فهیمی گفت: در روش مستقیم افراد در ۳۶ شرکت بورسی و فرابورسی سهامدار شدند و خودشام مالکیت می کنند که مدیریت آن نیازمند دانش است.
او افزود: افراد در روش غیر مستقیم بدون انتخاب در یکی از شرکت های سرمایه گذاری استانی سهامداری می کنند که به این شرکت ها واسطه مالی می گویند. سازمان بورس مدیران این شرکت را تایید صلاحیت می کند.
سخنگوی سهام عدالت در خصوص فروش این سهام گفت: یکی از شئون مالکیت سهام مالکیت، حق فروش است. فعلا تا ۳۰ درصد اجازه فروش برای افرادی که روش مستقیم را انتخاب کردند داده شده است. شعب بانک ها هم امکان فروش یکجای این میزان سهم دارند و افراد از ۶ خرداد می توانستند ثبت سفارش فروش به بانک ها بدهند.
او افزود: امروز اولین مورد سهام عدالت را بانک ملی در بازار فروخت که بلافاصله پس ازدریافت وجه به حساب متقاضیان فروش واریز میشود البته با توجه به اینکه بازار امروز سبزپوش بود آنهایی که فروختند ضرر کردند.
فهیمی در خصوص اینکه چرا توصیه به نگه داشتن سهام عدالت می شود گفت: ۱۰ سال پیش ارزش سهام ۱ میلیون تومان بود الان ۱۵ برابر افزایش یافته است. بازار سرمایه بهترین مکان برای جذب سرمایه های خرد افراد است. بهترین شرکت ها برای سهام عدالت انتخاب شده اند. شرکت مخابرات، بانک ها ، پتروشیمی ها، پالایشگاه ها، جزو این شرکت ها هستند.
او ادامه داد: ما مسئول فراهم ساختن زیرساخت ها از جمله امکان فروش سهام هستیم و هر روشی که مشمولان انتخاب کنند آماده ارائه خدمت هستیم.
سخنگوی ستاد راهبری سهام عدالت در پاسخ به این سوال که بعد از انتخاب روش مستقیم امکان لغو آن وجود دارد گفت: خیر امکان ویرایش و لغو تصمیم وجود ندارد.
باشگاه خبرنگاران
دیدگاه شما