به نقل از ساینس آلرت، پژوهشگران اولین بار با اسکن دقیق مومیایی یادشده در سال ۲۰۱۸ به این نتیجه رسیدند که گمانه زنیهای قبلی در مورد محتوای این مومیایی غلط است، اما تا به امروز کشف راز مومیایی مذکور ناممکن باقی مانده بود.
این مومیایی در موزه میداستون در کنت انگلیس نگهداری میشود و نقاشیهای سطح آن شبیه به سر یک شاهین طلایی است و به نظر میرسد به یکی از خدایان مصریان باستان یعنی هوروس اشاره دارد. اسکن مومیایی یادشده در سال ۲۰۱۸ دقت بالایی نداشت و محققان با مشاهده بازوهای قرار گرفته بر روی سینه یک موجود حدس زدند که احتمالاً یک میمون توسط مصریان باستان مومیایی شده است.
اما اسکن دقیقتر این مومیایی توسط پژوهشگران انگلیسی و کانادایی در هفتههای اخیر نشان داد که استخوانهای مومیایی یادشده متعلق به یک جنین مذکر هستند که بین ۲۲ تا ۲۸ هفته عمر کرده بود. ظاهراً برخی ناهنجاریهای شدید ستون فقرات و مشکلات مانع از رشد مناسب مغز و جمجمه این نوزاد شده و در نهایت به مرگ آن قبل از تولد انجامیده است.
با شناسایی این مومیایی تا به حال در مجموع هشت مومیایی مربوط به جنینها در سراسر جهان شناسایی شده است. محققان اولین بار در سال ۱۸۲۶ چنین موفقیتی حاصل کرده بودند./مهر
دیدگاه شما