امروز تعداد فوتیها بر اثر کرونا در ایران رکورد شکست.
در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰ هزار و ۶۷۰ نفر رسید. به طور میانگین در هر 9 دقیقه، یک نفر بر اثر کرونا جان خود را از دست میدهد.
سخنگوی وزارت بهداشت در تشریح آخرین وضعیت بروز و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید-۱۹ اعلام کرد:
* از دیروز تا امروز ۹ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۳۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۴۶۱ مورد بستری شدند.
* مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۲۵ هزار و ۲۰۵ نفر رسید.
* متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰ هزار و ۶۷۰ نفر رسید.
* از روز گذشته خیز قابل توجهی در آمار موارد بیماری در تهران داریم که نگران کننده است. بیتردید این افزایش آمار بازتاب عملکرد ما در بحث بازگشاییها و رعایت پروتکلهای بهداشتی است.
آخرین وضعیت استانهای درگیر با ویروس کرونا
استانهای خوزستان، کردستان، آذربایجان های غربی و شرقی، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی و کرمانشاه در وضعیت قرمز و استانهای ایلام، لرستان و گلستان در وضعیت هشدار قرار دارند.
وضعیت شهر مشهد از لحاظ ابتلای به کرونا از مرحله قرمز هم عبور کرده و "هشدار بسیار بالا" برای این کلانشهر به لحاظ بیماری کرونا اعلام شده است.
زنگ خطر کرونا برای کودکان به صدا درآمد
مردانی، متخصص بیماریهای عفونی و عضو کمیته کشوری کرونا:
* امروز هر فردی حتی کودک هم میتواند به ویروس کرونا مبتلا شود و در واقع زنگ خطر برای کودکان هم به صدا درآمده است.
* این موضوع عمدتاً کودکان و نوجوانان را درگیر میکند و خیلی از اعضای خانواده کودک حتی نمیدانند که این علائم نشانه کروناست و این موضوع میتواند مشکلساز شود.
* از والدین میخواهیم کودکان خود را به مراسم و یا مسافرت نبرند زیرا این گروه سنی میتوانند آسیب بیشتری ببینند.
خطر کرونا برای کودکان کمتر از بزرگسالان نیست
مینو محرز؛ عضو کمیته کشوری بیماریهای عفونی:
* خطر کرونا برای کودکان کمتر از بزرگسالان نیست و تصور مصونیت کودکان از این ویروس اشتباه است.
* در ابتدای شیوع کرونا با توجه به گزارش هایی که از چین آمده بود، تصور می شد میزان ابتلا به کرونا در بین کودکان کم است اما بعد مشخص شد که این تصور درست نیست و میزان ابتلا به کودکان کم نیست و در مواردی کودکان با علایم شدید به بیماری کووید۱۹ مبتلا می شوند و حتی در مواردی فوت می کنند.
* در مجموع ابتلا به بیماری کووید۱۹ در کودکان نسبت به بزرگسالان کمتر است اما کودکان نیز می توانند مثل بزرگسالان به این بیماری مبتلا شوند و علایم ریوی و سایر علایم این بیماری در کودکان نیز مشاهده می شود البته همزمان با کرونا شاهد ابتلای کودکان به بیماری کاوازاکی هم در برخی مناطق کشور هستیم که علایم ریوی شبیه کرونا دارد.
برترینها
دیدگاه شما