دکتر مصطفی سالاری در نشست منطقهای تشکلهای کارگری که با حضور نمایندگان تشکلهای کارگری استانهای خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، یزد، گلستان و مازندران در سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: بیش از ۴۳ میلیون نفر شامل بیمه شدگان، بازنشستگان و اعضای خانواده آنان دفترچه درمان تأمین اجتماعی دارند و از خدمات درمانی در مراکز ملکی و طرف قرارداد استفاده میکنند.
سالاری افزود: مجموع هزینههای سازمان تأمین اجتماعی شامل هزینه خدمات درمانی در مراکز ملکی و طرف قرارداد و همچنین پرداخت حقوق بازنشستگان و سایر تعهدات کوتاه مدت حدود ۹۶۰۰ میلیارد تومان است و مجموع حق بیمه دریافتی این سازمان از بیمه شدگان و کارفرمایان به حدود ۸۶۰۰ میلیارد تومان میرسد.
وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی ماهیانه حدود ۶۰۰ میلیارد تومان از محل شرکتهای سرمایه گذاری سود دریافت میکند و در حال برنامهریزی برای دریافت بخشی از مطالبات معوق از برخی موسسات و نهادهای عمومی هستیم تا تعادل مالی سازمان تأمین اجتماعی در آینده نزدیک برقرار شود.
سالاری اظهار کرد: برای همسان سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی حداقل ۱۵ مکاتبه توسط وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با دستگاههای مختلف کشور انجام شده و پیگیری فراوانی برای تحقق این خواسته بازنشستگان داشتهایم و همچنان به این کار ادامه خواهیم داد.
وی ادامه داد: درباره سه جانبه گرایی نیز با توجه به اتفاق نظر تشکلهای کارگری و اراده دولت برای مشارکت ذینفعان در سازمان تأمین اجتماعی لایحهای در این سازمان تهیه و از طریق وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دولت رفته است که امیدواریم با تصویب این لایحه در آینده نزدیک شاهد تحقق خواست و اراده نمایندگان محترم تشکلهای جامعه کارگری و استقرار سهجانبه گرایی باشیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی انجام اصلاحات پارامتریک در این سازمان را ضروری ارزیابی کرد و گفت: این کار نیز همچون سایر مسائل مهم سازمان با مشارکت و همفکری نمایندگان شرکای اجتماعی انجام خواهد شد و پیشنهاداتی که مورد تأیید نمایندگان جامعه کارگری باشد را مبنای انجام اصلاحات پارامتریک قرار خواهیم داد.
سالاری ارتقاء خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی را مورد تأکید قرار داد و گفت: به منظور ارتقاء خدمات مراکز درمانی ملکی، اختصاص بودجه به بیمارستانها را از طریق خرید خدمات درمانی انجام میدهیم و استقلال مالی برای بیمارستانها ایجاد میشود تا مدیران بیمارستانها بتوانند با مدیریت صحیح منابع امکان ارتقاء خدمات به بیماران را فراهم کنند.
وی از بازنگری و اصلاح سطح بندی مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: سطح بندی جدید تا ۲ هفته آینده نهایی میشود و توسعه مراکز درمانی ملکی براساس این سطحبندی انجام خواهد شد تا ارائه خدمات درمانی به جامعه تحت پوشش عادلانهتر باشد.
حسن صادقی، رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری نیز در این نشست گفت: کسر حق بیمه از تمامی دریافتی بیمه شدگان و کارگران بایستی در سازمان تأمین اجتماعی مورد توجه باشد تا در زمان بازنشستگی شاهد کاهش دریافتی کارگران نباشیم.
وی همسان سازی حقوق بازنشستگان را از مهمترین خواستههای آنان برشمرد و گفت: امیدواریم این خواسته جامعه کارگران بازنشسته در بودجه سال آینده کشور محقق شود.
علی اصغر بیات، رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی گفت: از زمان مدیریت دکتر سالاری در سازمان تأمین اجتماعی شاهد روند رو به رشد این سازمان هستیم و تعامل خوبی نیز بین این سازما و تشکلهای بازنشستگان ایجاد شده است.
وی افزود: بسیاری از بازنشستگان تأمنی اجتماعی حداقل حقوق را دریافت میکنند و انتظار داریم که افزیش حقوق سال آینده کارگران و بازنشستگان باعث بهبود وضعیت معیشت این عزیزان شود.
اولیا علیبیگی، رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار و عضو هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی گفت: اصلاح و تنقیح بخشنامههای سازمان تأمین اجتماعی از اقدامات ارزشمند دکتر سالاری است و دعوت از نمایندگان تشکلهای کارگری در این جلسات نشانگر توجه به نظرات کارگران در یکی از مهمترین مسائل سازمان تأمین اجتماعی است.
وی با اشاره به نزدیک شدن به زمان بررسی و تعیین افزایش حقوق سال آینده کارگران، گفت: امیدواریم افزایش حقوق کارگران به نحوی انجام شد که بهبود و ارتقاء وضعیت زندگی آنان را شاهد باشیم./مهر
دیدگاه شما