به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ در چهل و سومین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور، وضعیت توزیع گاز مایع در برخی از استانهای کشور خصوصاً استان سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه پس از ارائه توضیحات از سوی نمایندگان وزارت نفت و وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص آخرین تصمیم گیری ها درباره نحوه توزیع کپسول گاز مایع در استان سیستان و بلوچستان، وزیر کشور تاکید کرد: اولویت اول در استان سیستان و بلوچستان باید تسریع در روند گازرسانی به این منطقه باشد تا مشکلات ناشی از ضرورت توزیع گاز مایع در این استان، به صورت ریشه ای برطرف شود.
وی افزود: هیچ دلیلی نباید مانع از گازرسانی به مردم شود؛ چرا که اولا مشکلات زیادی را برای مردم در پی دارد و دشمنان از این مشکلات سوءاستفاده می کنند.
وزیر کشور ادامه داد: با توجه به استفاده برخی از شهروندان استان سیستان و بلوچستان از گاز LPG به جای گاز CNG به عنوان سوخت خودرو و به دلیل خطرات بسیار زیاد این کار، بایستی موضوع رفع نواقص جایگاه های سوخت CNG مورد نیاز این استان نیز در اولویت کاری وزارت نفت قرار گیرد.
رحمانی فضلی تاکید کرد: در این مدت نیز بایستی گاز مایع به اندازه نیاز و مصرف خانواده ها در استانهای متقاضی از جمله سیستان و بلوچستان تامین شود و مردم در این زمینه دچار مشکل نشوند.
وزیر کشور همچنین در ادامه این جلسه با اشاره به پرداخت بسته معیشتی دولت به خانواده ها گفت: همانطور که رئیس جمهوری اعلام کرده بودند به قریب دو سوم از جمعیت کشور این بسته حمایتی پرداخت شده است و هنوز هم ادامه دارد که باید اطلاع رسانی دقیق و جامعی از روند کار برای افکار عمومی صورت گیرد.
وی اضافه کرد: همچنین باید شرایط لازم برای درخواست افرادی که مشمول این طرح نشده اند و احساس می کنند به این بسته حمایتی نیاز دارند، فراهم باشد تا شهروندان هر زمان که بخواهند درخواست خود را اعلام کنند و در صورت مشمول بودن این بسته را دریافت کنند.
وزیر کشور در ادامه به شرایط کنونی کشور اشاره کرد و گفت: در شرایطی که دشمنان به دنبال ایجاد فضای بی ثباتی در جامعه هستند، نباید به گونه ای عمل کرد که زمینه های بی ثباتی، ایجاد و افکار عمومی دچار تشویش شود، چراکه هدف اصلی دشمنان در اصل ضربه زدن به اقتصاد است و طرح برخی مسائل ظاهراً سیاسی و یا پیگیری ایجاد آشوب در جامعه صرفاً در مسیر بی ثباتی و برهم زدن فضای اقتصادی کشور است.
رحمانی فضلی تاکید کرد: نباید به گونه ای عمل کنیم که بازتاب رسانه ای تصمیم گیری ها و برنامه ها موجب ایجاد تنش در فضای اقتصادی کشور شود. در این مسیر بایستی سازمان برنامه و بودجه و وزارت امور اقتصاد و دارایی، نسبت به پاسخگویی به موقع به سوالات اقدام و از بروز ابهامات در جامعه جلوگیری کنند.
وی تصریح کرد: از زمان آغاز به کار این ستاد تاکید کرده ایم که مباحث مطرح در رسانه ها و صدا و سیما باید کارشناسانه و بی طرفانه باشد و اقناع سازی افکار عمومی از مسیر تولید اطلاعات و آگاهی بخشی به مردم صورت گیرد تا هم مردم بتوانند تصمیمات درستی اتخاذ کنند و هم از ایجاد بی ثباتی و میدان داری رسانه های بیگانه ها در جهت تشویش اذهان عمومی کشور جلوگیری کنیم.
وزیر کشور با تاکید بر اینکه همواره و در شرایط کنونی کشور بطور خاص، نباید به گونه ای عمل شود که در جهت اهداف و دامهای چیده شده از سوی بدخواهان ملت باشد، گفت: اصلی ترین هدف بدخواهان، بی ثباتی کشور است چراکه بی ثباتی موجب ناامیدی و بی انگیزگی شده و به سرعت می تواند به ایجاد تنش در جامعه بیانجامد.
رحمانی فضلی با اظهار تأسف از اینکه در بخشی از رسانه های نوین در قالب فضای مجازی، حد و مرزی در خصوص بیان اخبار نادرست و توأم با دروغ وجود ندارد، عنوان کرد: در این فضا هر موضوع و یا سخنی حتی با استفاده از القاب و عناوین رسمی به عنوان منبع خبر، منتشر می شود که ضمن اعتبار بخشیدن به این شایعات، تشویش بیشتری در افکارعمومی جامعه ایجاد می کند.
وزیر کشور در همین راستا به برخی موضوعات مطرح شده درخصوص هیات های اجرایی انتخابات اشاره کرد و گفت: برخلاف برخی اظهارنظرها و مباحث خلاف واقع، هیاتهای اجرایی براساس مرّ قانون عمل کرده اند و کل رد صلاحیت شدگان حدود ۸.۳۳ درصد هستند که مستندات و مدارک این رد صلاحیتها نیز موجود است.
وزیر کشور با اشاره به تلاشها برای حل برخی مشکلات مقطعی واقع شده، گفت: اینکه بگوییم هیچ کاری نمی شود کوته بینی است و صرفاً موجب ناامیدی مردم می شود؛ بلکه باید ذخایر ارزشمند کشور که مردم هستند، را فعال کرد و ضمن اطلاع رسانی درست به آنها و اعتمادسازی، حس تعاون و نوع دوستی مردم را تقویت و از آنها برای کمک به حل مشکل هموطنان دعوت کرد.
وزیر کشور اضافه کرد: نباید با برخی اظهارنظرها و سخنان مردم را ناامید کنیم؛ چراکه در شرایط کنونی جامعه، ناامیدی سم مهلکی است.
رحمانی فضلی در ادامه با اشاره به نزدیک شدن به موعد برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در کشور، عنوان کرد: در آستانه انتخابات برخی افراد به دنبال برجسته کردن اخبار منفی هستند تا از این طریق خود را در معرض انتخاب مردم قرار دهند، لذا بایستی در این مسیر کارگروه های تخصصی ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی، مباحث پیرامون انتخابات و آثار اطلاع رسانی در این حوزه بر اقتصاد کشور را مورد توجه قرار داده و بررسی کنند.
وزیر کشور در پایان با تاکید بر اینکه همه باید تلاش کنیم تا ثبات و امید در جامعه ایجاد شود، خاطرنشان کرد: نظام جمهوری اسلامی برخاسته از مردم و برای این مردم است و حفظ این نظام وظیفه شرعی و عقلی همه ما است. اگر امنیت در کشور خدشه دار شود، هیچ چیزی برای مردم نخواهد ماند. پایه امنیت کشور، مردم هستند؛ پس برای حفظ امنیت کشور نباید بگذاریم مردم بی انگیزه و مأیوس شوند.
دیدگاه شما