به گزارش پایگاه خبری نشان :

سردار حسین‌ رحیمی  امروز در حاشیه طرح اقتدار پلیس که در پلیس امنیت عمومی پایتخت برگزار شد، در خصوص سومین مرحله طرح برخورد با اراذل و اوباش و مزاحمین نوامیس  گفت: در این مرحله ۴۲۴ نفر از اراذل سابقه‌دار، عاملین شرارت، اوباشگران محلی، حاملان سلاح و توزیع کنندگان مخدر و محترقه و افراد پاتوق‌دار در قهوه‌خانه‌ها و باشگاه‌ها دستگیر شدند.

وی افزود: شرارت، درگیری، قدرت‌نمایی، ضرب و جرح، مزاحمت نوامیس، فروش مشروبات الکلی و تهدید در فضای مجازی ازجمله جرایمی بود که این افراد مرتکب شده بودند.

سردار رحیمی با بیان اینکه در این مرحله از طرح اقتدار به ۱۶۵ پرونده رسیدگی شد، گفت: ۳۱۶ نقطه از نقاط مختلف تهران، از جمله نظام‌آباد، یافت‌آباد، عبدل‌آباد و فلاح پاکسازی شده است.

به گفته وی، ۱۷۸ قهوه خانه و سفره‌خانه که محل پاتوق بود مورد بازدید و بازرسی قرار گرفت که ۵۳ مورد پلمپ شد. ۵۱ باشگاه بدنسازی نیز مورد بازدید قرار گرفت که دستورات‌ پلمپ‌ آنها در حال صدور است.

وی درباره پاکسازی پارک و تفرجگاه نیز اظهار کرد: ۸۷ مورد از این مراکز که محل حصور خانواده بود، اما تبدیل به جولانگاهی برای اراذل و اوباش شده بود پاکسازی شده بود.

به گفته رئیس پلیس پایتخت، ۵۱ قبصه سلاح جنگی و ۷۲ قبضه سلاح سرد، بیش از ۱۱ هزار فشنگ و مهمات و ۳۶ هزار قرص غیر مجاز در این مرحله کشف شد./ایسنا