به گزارش پایگاه خبری نشان :

وی بیان کرد: این میوه پاییزی سکسکه را درمان کرده و نرم‌کننده سینه می‌باشد و خوردن مقدار ۱۰۰ تا ۵۰۰ گرم آن در صبح ناشتا اسهال خونی را برطرف می‌کند.
دریایی عنوان کرد: خرمالو به دلیل داشتن مقادیر فراوان ویتامین ث در درمان سرماخوردگی تاثیر زیادی دارد و پتاسیم، منیزیم و آنتی اکسیدان موجود در آن خاصیت ضد سرطانی دارد. 
وی تصریح کرد: خرمالو به دلیل داشتن مقادیر زیادی پکتین، پتاسیم و منیزیم در ترکیب خود سبب کاهش چربی و فشارخون در افراد می شود. 
این متخصص طب سنتی گفت: خرمالو مقادیر فراوانی مواد معدنی دارد، از این رو برای رشد و نمو کودکان بسیار مفید و اشتها آور است که به دلیل داشتن ویتامین A و بتاکاروتن موجود در آن تقویت کننده قوه بینایی است، هم‌چنین برای درمان بیماران کبدی و کلیوی و نقرسی نیز بسیار مفید می باشد.

 

وی اظهار داشت: خرمالوی رسیده بهتر از نوع نارس آن است، البته شیره خرمالو نارس برای فشارخون مفید است و خونریزی را نیز قطع می کند که علاوه بر خاصیت ملینی، برای درمان تیفوس و نقرس هم مفید گزارش شده است.

 

دریایی با تاکید بر خواص زیاد این میوه پاییزی، تصریح کرد: افراد دیابتی و افرادی که مشکل انسداد روده دارند، باید از مصرف زیاد این میوه خودداری کنند.