به نقل از دیلیمیل، این دانشمندان در نظر دارند در تلاش برای مقابله با اثرات منفی تغییرات آبوهوا و جنگل زدایی از پهپادها برای کاشت درخت استفاده کنند که روشی جدید، ارزان و سریع است.
این تیم در ماه اوت سال ۲۰۱۹ میلادی، سیستم تحویل پهپادهای خود را امتحان کردند. یک پرواز آزمایشی هم در این زمان انجام شد که طی آن محققان موفق به کاشت ۱۰۰ درخت با استفاده از پهپاد شدند.
نتایج این آزمایشات به اندازهای دلگرمکننده بود که محققان اهداف خود را گسترش دادند و قصد دارند تا سال ۲۰۲۸ میلادی، با استفاده از پهپادهای طراحی شده خود یک میلیارد درخت جدید بکارند.
"برایس جونز" از این تیم اظهار کرد، سالیانه سیاره زمین ۱۳ میلیارد درخت خود را از دست میدهد که تنها کمتر از نیمی از آنها دوباره رشد میکنند.
وی ادامه داد، به همین دلیل ما در قالب شرکت "Flash Forest" کار خود را آغاز کردیم تا به ترمیم ریههای کره زمین بپردازیم.
پهپادهایی که توسط این شرکت استفاده میشود، تنها حامل دانهها نیستند بلکه غلافهایی از دانه هم وجود دارد که با مواد مغذی خاک تغذیه شدهاند و اطراف سه دانه که از قبل جوانه زدهاند وجود دارند.
این غلافهای غنی از مواد مغذی میتواند دانههای جوانه زده را تا ۹ ماه زنده نگه دارد و برای آنها زمانی فراهم کند که در محیط مورد نظر ریشه بزنند.
هر پهپاد قادر خواهد بود در هر ثانیه حدود یک غلاف را به داخل زمین شلیک کند.
سیستم این پهپادها هم به نحوی است که به یک خلبان اجازه میدهد تا 10 پهپاد را به طور همزمان هدایت کند.
تیم تحقیقاتی پروژه گفتهاند که پهپاد ساخت آنها میتواند ۱۰ برابر سریعتر از یک کارگر به کاشت درخت بپردازد و یک پنجم هزینه کاشت درخت توسط انسان را ایجاد کند.
از ماه اوت تاکنون ۳ هزار و ۱۰۰ درخت با این پهپادها کاشته شده که تنوع بالایی هم در گونه درختها بکار گرفته شده است./ایسنا
دیدگاه شما