بابک خطی متخصص کودکان درباره روشهای پیشگیری از ابتلا به کرونا، اظهار کرد: ویروس خطرناک کرونا در اواخر سال گذشته تمام جهان را فراگرفت و کادر درمان از همان ابتدا دلسوزانه برای نجات جان دیگران به خدمت رسانی اقدام کردند.
او افزود: علاوه بر تمام تلاشهای سخت کادر درمانی، باید توجه داشته باشیم که تاکنون هیچ دارو و واکسنی که مستقیم برای درمان کرونا ویروس کاربرد داشته باشد، ساخته نشده است. دانشمندان و متخصصان پزشکی در سراسر جهان به دنبال پیدا کردن یک راه اصولی برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس خطرناک یا درمان آن هستند.
در اولویت قرار دادن شستشوی دستها برای مقابله با کرونا
خطی درباره انجام برخی وظایف برای مقابله با ویروس کرونا، گفت: اولین کار برای مقابله با ویروس کرونا شستشوی مداوم دستها در هر ساعت از شبانه روز به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه است که باید این کار را به صورت اصولی انجام داد.
او با بیان اینکه مسئله دوم برای مقابله با ویروس کرونا استفاده از ماسک است، تاکید کرد: استفاده از ماسک باعث قطع زنجیره انتقال کرونا ویروس در جهان خواهد شد.
خطی تصریح کرد: در روزهای شیوع کرونا افراد به ۲ دسته تقسیم بندی میشوند: گروه اول کسانی هستند که ناقل ویروس بوده و این بیماری را با خود حمل میکنند و گروه دوم هم کسانی هستند که سالم هستند، اما در هر دو حالت استفاده از ماسک برای پیشگیری از ابتلا به ویروس و جلوگیری انتقال آن به دیگران موثر خواهد بود.
این متخصص کودکان درباره حفظ فاصله اجتماعی، گفت: حفظ فاصله اجتماعی در محیطهای بیرون از منزل باعث پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا خواهد شد.
خطی در پایان گفت: برای پیشگیری از کرونا باید به صورت همگانی از ماسک استفاده کرده، فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم و همچنین دستهایمان را به طور مرتب با آب و صابون شستشو دهیم./باشگاه خبرنگاران
دیدگاه شما