به گزارش پایگاه خبری نشان :

وی افزود: البته باید توجه داشت اگر یکی از اعضای خانواده به بیماری کرونا مبتلا شده باشد احتمال ابتلا به کرونا نیز وجود دارد.

 

مردانی در پاسخ به این پرسش که بالا بودن آنتی بادی می‌تواند مانع ابتلا به کرونا شود افزود: بالا بودن آنتی‌بادی بدن می‌تواند تا حدودی مانع ابتلا به کرونا شود اما توجه داشته باشید این موضوع قطعی نیست و این افراد هم باید فاصله‌گذاری اجتماعی، شست‌وشوی دست ها و استفاده از ماسک را همچنان مئنظر داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه مطالعات کشور آمریکا نشان می‌دهد این ویروس تغییر ژنتیکی داشته است اما ماهیت ویروس تغییر نکرده است افزود: این موضوع باعث افزایش شیوع بیماری می‌شود و بررسی‌های ما نیر نشان می‌دهد بیماری زایی این ویروس در مناطق جنوبی کشور ما بیشتر شده است.

 

به گفته مردانی، خوشبختانه ماهیت کلی ویروس بهم نخورده است اما اکنون اگر یکی از اعضای خانواده مبتلا شود بلافاصله ممکن است به سایر افراد انتقال یابد اما بهترین راه محافظت در عدم ابتلا به کرونا استفاده از ماسک است اگر فردی ماسک بزند و با سایر افراد 180 سانتی‌متر فاصله داشته باشد انتقال کرونا بسیار کم است.

 

وی ادامه داد: در فصل تابستان علائمی مانند، اسهال، تهوع و بی اشتهایی و تهوع می‌تواند از نشانه‌های کرونا باشد، علائم ریوی بیماری احساس فشار روی قفسه سینه، سرفه، بدن درد است وقتی این علائم مشاهده شد باید حدس بزنیم که ممکن است به کرونا مبتلا شده باشیم، وقتی فهمیدیم به کرونا مبتلا شدیم باید به پزشک مراجعه کرده و دو هفته قرنطینه شویم، در صورت داشتن تب باید استامینفون مصرف شود و تب  به مرور زمان از بین می‌رود اما اگر علائم بیش از سه الی چهار روز طول کشید باید به بیمارستان مراجعه کنند.

بهداشت نیوز