مسعود مردانی، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص تغییر چهره بیماری کرونا ویروس در کشور اظهار کرد: ابعاد همه گیری ویروس کرونا در دنیا شدت پیدا کرده است، به طوریکه سازمان جهانی بهداشت در ۴۸ ساعت گذشته اعلام کرده است که این بیماری تا ۱۰ سال در کنار ما خواهد بود.
مردانی ادامه داد: برنامه ریزی ها برای آینده باید با توجه به این واقعیت صورت گیرد. متاسفانه برخی از افراد بر این باور بودند که این بیماری تا تابستان، پاییز و نهایت زمستان مهمان کشور خواهد بود، اما این بیماری همچنان وجود دارد و در حال حاضر این موضوع به عنوان پدیده قرن شناخته شده است، چنین ببیماری طی صد سال گذشته در دنیا رخ نداده بود .
کاهش ترس از کرونا، باعث طغیان مجدد شد
او افزود: در کشورهای دنیا و طی برنامه ریزیهای آتی مقرر شد، با این بیماری به گونهای برخورد شود که افراد با کرونا زندگی کنند اما برایشان عادی نشود زیرا برخی از افراد متاسفانه بیماری کرونا برایشان عادی شده است و جدی نمیگیرند، ریختن ترس مردم پس از کاهش فراگیری در اردیبهشت و انجام سفرها و مراسم جمعی، یکی از علل طغیان مجدد ویروس در هفته های اخیر بود.
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا یادآوری کرد: ویروس کرونا از ۲۶ اردیبهشت در کشور جهش ژنتیکی پیدا کرد، اما ساختار کلی آن خوشبختانه تغییری نکرده است، البته قدرت سرایت آن همچنان در کشور تا ۹ برابر افزایش یافته است، یکی از موارد ایجاد سیل عظیم بیماری کرونا در خرداد سیل میلیونی ماشینهایی با سفرهای غیر ضروری به شمال کشور بود.
مردانی در پاسخ به اینکه چه میزان از آمار روزانهای که از سوی وزارت بهداشت اعلام می شود، صحیح است، گفت: مطمئناً ارقامی که از سوی وزارت بهداشت روزانه در رسانه ملی منتشر میشود به صورت سرانگشتی و بالاتر است.
او توصیه کرد: لازمه عدم ابتلای افراد به بیماری کووید ۱۹، رعایت استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از دستکش است.
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: برای جلوگیری از کرونا استراحت کافی، عدم استرس و همچنین استفاده از غذاهای سبز مثل میوه و سبزیجات تازه می تواند از این بیماری پیشگیری کند.
باشگاه خبرنگاران
دیدگاه شما