به گزارش پایگاه خبری نشان :

کاری که طبق قانون در صورت توسل به زور و تهدید، جرم است و مجازات دارد. البته او فقط ادعای تسویه چک‌های برگشتی را ندارد، مدعی است کار‌های دیگری هم از دستش ساخته است. پیدا کردن اطلاعات آدم ها، تعقیب کردن، نقدکردن چک، گرفتن مهریه و .... کار‌هایی که همه رنگ و بوی جرم دارد، اما برخی هنوز با وقاحت کامل آن را تبلیغ می‌کنند و به دنبال مشتری برای خود هستند. با «گرگ» وارد مذاکره می‌شوم تا اطلاعاتم درباره کار‌های خلافی که مدعی انجام آن هاست، بیشتر شود:

یک نفر گردن کلفتی می‌کنه و مزاحممون میشه. می‌خوام ادبش کنم.

۳ تومن هزینه اش هست، ویلچر نشین میشه.

ویلچرنشین؟

آره ویلچرنشینش می‌کنیم.

خیالم راحت باشه که بعدا باز نمیاد سراغمون؟

خیالت تخت، کاری می‌کنم یاد مزاحمتاش بیفته غش کنه، فیلمش رو هم خدمت شما می‌فرستم.

شما جزئیاتش رو بگو که من باید چه کار کنم و شما چه کار می‌کنی. مبلغ پیش پرداخت رو هم بگو.

اوکی مشکلی نیست. آدرس و شماره تماس با یه عکس از طرفت برام می‌فرستی. کل مبلغ باید واریز بشه. از زمانی که خبر واریز به دست ما برسه، ۲۴ ساعت بعد فیلمش رو براتون می‌فرستیم. کارای این جوری، چون ممکنه شر درست کنه، نقد کار می‌کنیم. از بابت این که شاید یک درصد نگران لو رفتن خودت هم باشی خیالت راحت، اسم شما هیچ‌جا نیست.

با تصادف ادبش می‌کنین؟ اگه دوربین یه مغازه شماره ماشین یا موتور رو برداره چی؟ ممکنه ردتون رو بزنن؟

نه، ما اگه تصمیم بگیریم با ماشین بزنیمش هم فرار نمی‌کنیم. می‌مونیم تا افسر بیاد. تصادف کردیم دیگه، بیمه هم موجوده. خیالت تخت، ما کارمون رو بلدیم.

راستی برای چک برگشتی هم کار می‌کنید؟

در خدمتم.

درصدی که از هر چک می‌گیرید چقدره؟

بستگی به مبلغ داره. مثلا واسه یه چک صد میلیونی ۹ درصد. در ضمن از رفقات هم برام چک بگیری درصد هم میدم بهت.

روی هر چک، من ۸ درصد می‌گیرم ازت، شما هم ۲ درصد برای خودت بکش روش.

خوبه. شما برای کار توی کدوم شهر‌ها اوکی هستی؟ فقط تهران و کرج؟

کل ایران آدم دارم. استانبول هم آدم دارم. داداش، من کارای سنگین انجام میدم. شرخر‌های دیگه هم کار بگیرن میدن به من، درصدشون رو می‌گیرن.

چه کارای دیگه‌ای مثلا؟

پیدا کردن اطلاعات آدما، تعقیب کردن، نقدکردن چک، گرفتن مهریه، آدم رد کردن و ....

شاخ‌ترین کارهات چی بوده مثلا؟

نقد کردن یک حساب میلیاردی که هفت سال بود طرف رفته بود آمریکا. ردش رو زدیم. کشوندیمش مکزیک. گرفتیم آوردیمش استانبول، پسراش تو بازار تهران کار می‌کنند، زنگ زد از اون جا بهشون، اینا هم پول رو تحویل دادن.

مکزیک، یعنی اون جا هم آدم داشتی؟

آدمم توی استانبول، توی همه کشور‌ها آدم داره... داداش من سرم خیلی شلوغه این کارت رو می‌خوای انجامش بدیم یا نه؟

چون دارم میرم استانبول برای یه کار دیگه....

 

فضای مجازی در رصد پلیس فتا

«بازداشت عاملان فروش نوزاد در فضای مجازی»، «بازداشت سه تفنگ فروش فضای مجازی»، «دستگیری عوامل شرط بندی و کلاهبرداری مجازی»، «بازداشت عامل انتشار ویدئوی کودک همسری»، «دستگیری یک شرور فضای مجازی» و .... این تیتر‌ها تنها برخی از اقدامات نیروی انتظامی در برخورد با اقدامات مجرمانه است که طی ماه‌های اخیر صورت گرفته و نشان دهنده جدیت پلیس در مقابله با مجرمان سوء استفاده کننده از فضای مجازی است. اوایل مرداد نیز جانشین فرمانده نیروی انتظامی کشور درباره برخورد با این تخلفات گفته بود: «جرایم نوظهور در فضای مجازی روز به روز در حال افزایش است و تامین امنیت در فضای مجازی، افزایش آگاهی و دانش سایبری کاربران از مخاطرات، آسیب‌های این فضا و مقابله با مجرمان حوزه سایبری از اولویت‌های پلیس فتا و نیروی انتظامی است». سردار «قاسم رضایی» این نکته را هم گفته بود: «پلیس فتا باید از تمام ظرفیت‌های خود در این مسیر دشوار استفاده کند و اطمینان دارم این توانایی در این پلیس وجود دارد». این مطالبه جانشین فرمانده ناجا، همان مطالبه عمومی از پلیس فتاست تا با محقق شدن آن، فضای مجازی برای حضور و فعالیت عمومی امن‌تر شود.