به گزارش پایگاه خبری نشان :

باشگاه خبرنگاران جوان، تاکنون علائم زیادی درباره ابتلای افراد به ویروس کرونا از سوی دانشمندان مطرح شده است. تب، سرفه‌های مداوم و خشک، خستگی و بی حالی، سردرد، از دست دادن حس بویایی و چشایی، بثورات پوستی و اسهال از جمله رایج‌ترین علائم ابتلا به کووید ۱۹ است. دانشمندان هر روزه علائم جدیدی را به این لیست می‌افزایند و اقدام به آگاه سازی مردم درباره این علائم می‌کنند. محققان انگلیسی به تازگی علائم جدیدی را درباره ابتلا کرونا مطرح کرده اند.

بر این اساس، دانشمندان کالج سلطنتی لندن در تحقیقات خود اعلام کردند مشکلات پوستی می‌تواند یکی از نشانه‌های متقن ابتلا به کووید ۱۹ باشد. محققان می‌گویند نشانه‌های پوستی در بیماران حتی از علائمی مانند تب و سرفه نیز دقیق‌تر می‌تواند گویای ابتلای فرد به کرونا باشند. در این تحقیقات دانشمندان ۸ نوع مختلف مشکلات پوستی را که می‌تواند نشانه ابتلا به کووید ۱۹ باشد تشریح کردند.

این ۸ علامت شامل ۱- تغییر رنگ در انگشتان پا ۲- اگزما پوستی در گردن،  سر و سینه ۳- خشکی، پوسته پوسته شدن و التهاب لب‌ها ۴- ضایعات پاپولار و وزیکولار ۵- پیتریازیس روزه آ (بثورات خود محدود شونده) ۶- پورپوریک (ایجاد حالتی مانند خون مردگی در زیر پوست) ۷- کهیر ۸- اگزانتم (مجموعه بثورات پوستی گسترده) است.

fC9vAses3Ntx

GGWyZkn7CbO4

LSE1tJTC0Y6A

eF2ehiKVMXhS

nbg4ItuxmfWV

KHcyo6msYKn6

dB6CcCcABQIg

d34doPeUbnmd

دانشمندان انگلیسی می‌گویند کسانی که این ۸ علامت را در پوست خود مشاهده کردند باید نسبت به ابتلا به کووید ۱۹ حساس بوده و  آزمایش کرونا دهد.

همچنین متخصصان می‌گویند علائم جدیدی که مبتلایان به ویروس کرونا از خود نشان می‌دهند بسیار شبیه به علائم کسانی است که به بیماری شریانی مبتلا هستند. بیماری شریانی یک بیماری مرتبط با گردش خون در افراد است که با تنگ شدن سرخرگ ها، جریان خون به اندام‌ها کاهش می‌یابد. در این حالت فرد دچار رخوت و ضعف در اندام ها، تغییر رنگ پوست، بثورات پوستی و زخم می‌شود.

دانشمندان تاکید دارند افراد باید نسبت به مشاهده علائم پوستی حساس باشند. انگلیس یکی از بدترین آمار‌های ابتلا به کرونا در میان کشور‌های اروپایی را داراست. تاکنون بیش از ۴۱۰ هزار تن در این کشور به این ویروس آلوده و از این میان، نزدیک به ۴۲ هزار تن جان خود را از دست داده اند. دولت انگلیس با همکاری دانشگاه آکسفورد و شرکت‌های داروسازی این کشور در حال توسعه یک واکسن برای مقابله با ویروس کرونا است. دولت این کشور برای واکسیناسیون عمومی در مقابل کووید ۱۹ از ماه ژانویه برنامه ریزی کرده است.