ریزش قیمت دلار همچنان ادامه دارد. کارشناسان بازار ارز معتقدند حباب قیمت دلار روز به روز خالی تر می شود و در چند ماه آینده قیمت دلار به رقم واقعی می رسد. از این رو توصیه اکید مسئولان و صاحب نظران در حوزه بازار ارز این است که مردم به قیمت دلار توجهی نکنند و از خرید آن اجتناب بورزند. قیمت دلار هر چه باشد به نظر می رسد در چند ماه آینده بیشتر به ثبات می رسد.
این مساله یکی از عواملی بود که موجب شد بازار ارز در روز سهشنبه نوسان خاصی را تجربه نکند.در چهارمین روز هفته، بازار دلار و سکه، نوسان شدیدی را تجربه نکرد و در هر دو بازار، سطوح حمایتی و مقاومتی خاصی شکسته نشد. روز سهشنبه، اسکناس آمریکایی ۳۰ تومان رشد کرد و به بهای ۲۵ هزار و ۶۳۰ تومان رسید. واکنش سکه به رشد دلار مثبت نبود و این فلز گرانبها ۲۰ هزار تومان افت کرد و به بهای ۱۱ میلیون و ۸۳۰ هزار تومان رسید. افت اونس در ساعات ابتدایی روز به سکهبازان سیگنال کاهشی داده بود. عامل دیگری که موجب شد سکه چندان توجهی به رشد دلار نکند، تصوری بود که سکهبازان نسبت به آینده این ارز داشتند. از نظر آنها، رشد دلار چندان قابلتوجه نبود که خبر از تغییر روند این بازار بدهد.
سیگنال اروپایی به بازار ارز
با وجود رشد دلار، بسیاری از معاملهگران این ارز از روند بازار راضی نبودند. بهنظر میرسد نوسانات محدود هفتههای اخیر و رفت و برگشتهای قیمتی در یک دامنه مشخص موجب شده برخی از معاملهگران از روند بازار خسته شوند. سود این دسته از معاملهگران با کاهش دامنه نوسانات محدود شده و برخی از خریدهای آنها نیز با ضرر روبهرو شده است. قیمت دلار حدود ۳ هفته است که در دامنه ۲۵ هزار و ۴۰۰ تا ۲۶ هزار و ۳۰۰ تومان تغییرات خود را ثبت کرده است. در ظاهر فاصله ۹۰۰ تومانی بین سقف و کف این دامنه برای نوسانگیران وسوسهانگیز بهنظر میرسد ولی واقعیت این است اگر یک معاملهگر روی عدد ۲۵ هزار و ۴۰۰ تومانی اقدام به خرید ارز کرده و در بهترین حالت روی عدد ۲۶ هزار و ۳۰۰ تومانی هم فروش را صورت داده بود، تنها به ۵/ ۳ درصد سود میرسید. این در حالی است که در شهریور، مهر و آبانماه، نوسانگیران توانایی کسب سودهای بسیار زیادتری را داشتند. به این مساله نیز باید اشاره کرد که جهت قیمت دلار در هفتههای اخیر نزولی بوده و در نتیجه، بسیاری از معاملهگران از خرید دلار در کانال ۲۶ هزار تومانی ضرر کردند.
دیدگاه شما