فاطمه نوروزیان چهارشنبه شب در جمع خبرنگاران بیان داشت: یک بیمار مبتلا به کرونای آفریقایی در پارسیان جان باخت. فرد جان باخته یک مرد ۷۱ ساله از پارسیان بود.
به گفته نوروزیان، تاکنون ۴۴ مورد کرونای آفریقایی در پارسیان، بندرلنگه و بندرعباس شناسایی شده است.
وی هشدار داد که گرچه تاکنون بیماران مبتلا به کرونای آفریقایی در این سه شهرستان شناسایی شده اند، ولی این ویروس به احتمال زیاد در دیگر نقاط استان نیز پراکنده شده است و مردم شیوه نامه نامه های بهداشتی را جداً رعایت کنند.
نوروزیان خاطرنشان کرد: در روزهای گذشته نیز یک جوان ۲۸ ساله بر اثر ابتلای به کرونای نوع هندی در میناب جان خود را از دست داد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ۴ بیمار مشکوک به کرونای هندی دیگر نیز شناسایی شده اند و پس از آزمایش از آنها، نمونه برای تایید به تهران ارسال شده است.
وی افزود: امروز ۲۲ اردیبهشت، دو نفر بر اثر ابتلای به کرونا جان در هرمزگان جان باختند و شمار کل جان باختگان این بیماری در استان به هزار و ۱۹۵ نفر رسید. جان باختگان یک خانم ۶۴ ساله از بندرعباس و یک آقای ۷۱ ساله از پارسیان بودند.
نوروزیان با بیان اینکه اکنون امروز نیز ۹۷ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری شدند افزود: اکنون در مجموع ۴۴۰ نفر در بیمارستانهای استان تحت مراقبتند.
وی افزود: از مجموع بستری ها، ۷۸ نفر در بخش مراقبتهای ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۱۳ نفر از آنها وخیم است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با توجه به در پیش بودن اقامه نماز عید فطر، برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، افراد دارای بیماریهای زمینه ای، افراد بالای ۵۵ سال، خانمهای باردار و افراد دارای علامت در نماز شرکت نکنند.
نوروزیان از نمازگزاران خواست از دست دادن، توزیع آب آشامیدنی و خوراکی خودداری کنند. زدن ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و استفاده از مهر و سجاده شخصی از دیگر توصیههای سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به نمازگزاران در روز عید فطر بود.
دیدگاه شما