ارتباط خارش شبانه با بیماری کبد
اگر مشکلی در کبد وجود داشته باشد، ممکن است خودش را با خارش هنگام شب نشان دهد که این خارش معمولاً در قسمت ران، کف دست و پهلو ها بیشتر است. اگر شب ها خارش زیادی را احساس می کنید، حتماً باید با متخصص صحبت کنید. خارش می تواند با بیماری کبدی مرتبط باشد که معمولاً هنگام عصر و در طول شب شدت پیدا می کند.
یکی از وظایف کبد این است که مواد موجود در بدن را تجزیه کند. اگر نتواند این کار را انجام دهد عضوی که بعد از کبد قرار گرفته، شروع به کار می کند و این مسئولیت را به عهده می گیرد. این عضو تلاش می کند تا از این طریق نمک را از روی پوست دفع کند و همین باعث ایجاد خارش می شود. معمولاً هنگام شب و با افزایش دمای هوا و گرما، در طول چرخه قاعدگی، هورمون تراپی، بارداری و دفع مدفوع افزایش پیدا می کند.
خارش پوست و بیماری کبد
برای شناخت کامل نشانه های بیماری کبد میتوانید به مطلب " علائمی که بیماری کبد را تایید می کند " مراجعه کنید.
اگر در کنار خارش مشکلاتی مثل زرد شدن پوست یا چشم را مشاهده کردید، سریعا به پزشک مراجعه کنید. طبق مطالعات انجام شده، نمی توان خارش را صرفاً مرتبط با بیماری کبدی دانست و این نمی تواند تنها نشانه باشد. اگر خارش همراه با زرد شدن سفیدی چشم یا پوست بود یا یک نوع یرقان در شما ایجاد شد، سریعاً باید به پزشک مراجعه کنید.
علائم دیگر بیماری کبد می تواند شامل خونریزی، کبودی، مدفوع سیاه، ادرار تیره، ورم شکم، حالت تهوع، کمبود اشتها و دل درد باشد.
ورم شکم
خارش همچنین علامت بسیاری از مشکلات غیر جنسی و بیماری های دیگر نیز هست که نارسایی کلیه و بیماری خونی را هم شامل می شود اما به هر حال اگر هرگونه خارش غیر عادی و بدون درد را احساس کردید، حتما به پزشک مراجعه کنید. از طرفی این مورد را هنگام شب نادیده نگیرید تا در سریع ترین زمان ممکن بتوانید از بیماری های کبدی پیشگیری کنید.
دیدگاه شما