به گزارش پایگاه خبری نشان :

فرشاد مقیمی مدیر عامل ایران خودرو درباره تولید خودروی ارزان قیمت، گفت: یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که در حوزه خودروسازی همواره مورد نقد بوده، بهای تمام شده تولید خودرو است و یکی از راهکارهای کاهش قیمت تمام شده، طراحی خودرو و حرکت به سمت پلت‌فرم‌های مشترک است.

 مدیر عامل ایران‌خودرو افزود: در راستای تحقق این مهم، ایران خودرو، طراحی خودرویی در کلاس A پلاس با موتور سه استوانه -که دی ماه سال گذشته رونمایی شد- را آغاز کرده، این نوع خودرو در دنیا نیز سبقه دارد. طراحی این نوع خودروها خاص و ویژه بوده و تمام استانداردها و شرایط روز خودرو را دارا است و به گونه ای طراحی شده که کمترین هزینه را در بحث مربوط به تولید داشته باشد.

QTgb5aBJyRLO

وی اضافه کرد: طراحی نمونه‌ای از این خودرو با پلت فرم موتوری جدید که پیشرانه سه استوانه را برای آن در نظر گرفتیم به پایان رسیده و نمونه‌ای از آن ساخته شده و وارد فاز طراحی مفهومی شده است که این موضوع نیز ظرف چند ماه آینده به سرانجام می‌رسد.

وی با بیان اینکه تلاش شده که در طراحی خودروی مذکور هزینه‌ها کاهش یابد، ادامه داد: تولید در بالاترین تیراژ نیز یکی دیگر از راهکارهای کاهش قیمت تمام شده این نوع خودرو است زیرا هرچه تیراژ تولید افزایش یابد، هزینه تمام شده کاهش خواهد یافت.

مقیمی با بیان اینکه در تولید این خودرو نگاه بر این است که طراحی و ساخت در داخل انجام شود به این معنا که قطعات مختلف این خودرو داخلی باشد، ادامه داد: در تولید این خودرو از ظرفیت شبکه تامین ایران خودرو و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کمک گرفته شده است.

 مدیرعامل ایران خودرو درباره زمان عرضه خودروی ارزان قیمت ایران خودرو به بازار نیز توضیح داد: رونمایی این خودرو ظرف چند ماه آینده انجام می‌شود و تولید انبوه آن به ۱۸ ماه زمان نیاز دارد در مجموع حداکثر ظرف ۲ سال آینده خودروی ارزان قیمت ایران خودرو به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته مقیمی امکان صادرات این خودرو نیز فراهم خواهد شد زیرا در حال حاضر نیازمندی به این نوع خودرو در بازارهای کشورهای همسایه نیز احساس می‌شود.

وی درباره کیفیت خودروی ارزان قیمت ایران خودرو نیز تصریح کرد: هرچند در سال‌های گذشته به دلیل عمل به تعهدات، شاید تمرکز چندانی بر کیفیت خودرو وجود نداشت اما از سال گذشته تمرکز ویژه‌ای بر ارتقا کیفیت خودروها داشتیم.

مدیرعامل ایران خودرو با بیان اینکه نمی‌توان از یک تولیدکننده انتظار داشت با وجود تولید به همراه زیان، برای ارتقا کیفیت برنامه‌ریزی کند، ادامه داد: باید برای کیفیت هزینه شود این در حالی است که زیان مانع کیفیت و توسعه است. نمی توان با وجود زیان، توسعه یافت زیرا توسعه به سرمایه گذاری نیاز دارد و این سرمایه‌گذاری باید از محل سود اتفاق افتد. البته همت نیز ضرورت دارد.