به گزارش پایگاه خبری نشان :

حبیب اسداله نژاد با اشاره به اینکه بازار مرغ تعریفی ندارد، افزود: در حال حاضر بازار شرایط خوبی ندارد چرا که مدیریت دقیقی بر بازار صورت نمی‌گیرد که انتظار می‌رود در دولت آینده توجه جدی به مقوله تولید مرغ به عنوان کالای استراتژیک صورت گیرد.

وی ادامه داد: علی رغم تمامی مشکلات و چالش‌های پیش روی تولید، مرغداران مرغ را با نرخ مصوب ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان در اختیار کشتارگاه‌ها قرار می‌دهند که با این وجود عرضه مرغ گرم بالاتر از نرخ ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان گرانفروشی است.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به تاثیر گرانی مرغ بر بازار بیان کرد: با توجه به آنکه گرانی مرغ منجر به کاهش قدرت خرید خانوار می‌شود، از این رو مرغداران موافق این موضوع نیستند، اما زمانیکه که قیمت مولفه‌های تولید همچون ذرت، کنجاله، دان آماده و حمل و نقل تغییر ‌ کند، چاره‌ای جز اصلاح قیمت نیست.

به گفته اسداله نژاد هم اکنون مرغداران مرغ تولیدی را با نرخ مصوب یا حداکثر ۵۰۰ تومان بالاتر از قیمت مصوب عرضه می‌کنند که با این وجود عرضه با نرخ‌های فعلی در بازار منطقی نیست.

وی درباره آینده تولید مرغ افزود: آینده تولید به میزان جوجه ریزی بستگی دارد، گرچه بنابر آمار سامانه سماصط مشکلی در جوجه ریزی وجود ندارد و علی القاعده نباید کمبودی در بازار داشته باشیم، اما به اعتقاد بنده آمار این سامانه باید راست آزمایی شود.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران‌گوشتی با اشاره به اینکه بازار نهاده های دامی تعریفی ندارد، بیان کرد: بارگیری نهاده‌های دامی با تاخیر در حال انجام است که این امر چالش های متعددی برای مرغداران ایجاد کرده است چرا که برخی واحدها به رغم خرید ذرت طی ۴۵ روز اخیر، اما هنوز نهاده به دستشان نرسیده که با این وجود ناگریز به تامین از بازار آزاد با نرخ بالا هستند.

اسداله نژاد با اشاره به انتقاد مرغداران از بی کیفیتی نهاده‌های دامی اظهار کرد: بخشی از کاهش کیفیت مربوط به نهاده پشتیبانی امور دام است که مرغداران نسبت به کپک زدگی آن  گلایه مند هستند و بخش دیگر بی کیفیتی نهاده های وارداتی است.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه کیفیت نهاده‌های دامی با استاندارد جهانی فاصله دارد، تصریح کزد: کاهش کیفیت نهاده به سبب تاثیر گذاری بر جیره غذایی منجر به افت تولید و کاهش وزن می‌شود.