محمود پاک نیت متولد دهم دی ماه 1331 در کازرون و اصالتا شیرازی میباشد. تولد محمود پاک نیت در محدوده زمانی اتفاق افتاده است که پدرشان به دلیل اقتضای شغلی به یکی از شهرهای نزدیک شیراز به نام کازرون منتقل شده بودند.محمود پاک نیت همسر مهوش صبرکن بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون می باشد. مهوش صبرکن همسر محمود پاک نیت متولد 1339 در شیراز است
عکس جدید نوه محمود پاک نیت را می توانید در این خبر مشاهده فرمائید
مدل شدن نوه محمود پاک نیت
محمود پاک نیت و مهوش صبرکن دو فرزند پسر به نامهای مسعود و مهرداد دارند. مسعود متولد ۱۳۶۰ و ساکن تهران است. مهرداد در سال ۱۳۶۳ به دنیا آمده است و به بازیگری علاقه دارد. او در زمینه تئاتر نیز فعالیت میکند. مهرداد پاک نیت ازدواج کرده و در شیراز ساکن است
محمود پاک نیت متولد ۱۰ دی سال ۱۳۳۱ از کازرون استان فارس است. محمود پاک نیت بازیگر سینما و تلویزیون و همسر مهوش صبرکن بازیگر است. محمود پاک نیت همسر مهوش صبرکن است. محمود پاک نیت در سریال پس از باران بازی کرده بود. محمود پاک نیت نوده دختر دارد که بسیار خوش چهره است و عکس های او در فضا مجازی دست به دست می شود
استایل نوه محمود پاک نیت
بیوگرافی محمود پاک نیت
محمود پاک نیت زاده ۱۰ دی ۱۳۳۱ در شهر کازرون است. محمود پاک نیت، بازیگر سینما و تلویزیون می باشد. به گفتۀ خودش با شنیدن صدای اکبر مشکین، به گویندگی رادیو علاقهمند شد، اما سرنوشت او را به سمت بازیگری سوق داد.
از هفده سالگی وارد عرصه تئاتر شد. محمود پاک نیت در سال ۱۳۵۲ به استخدام اداره کل فرهنگ و هنر درآمد. از سال ۱۳۶۷ به فعالیت در عرصه سینما و تلویزیون پرداخت و موفق به اخذ درجهٔ یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گردید. با مجموعه پرطرفدار روزی روزگاری به محبوبیت دست یافت.
محمود پاکنیت و مهوش صبر کن زوجی موفق هستند که سالها در کنار یکدیگر با آرامش و بدون جنجالهای بازیگران امروزی به زندگی خود وفادار ماندهاند. مهوش صبرکن متولد ۱۳۳۹ در شیراز بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون است.
در سال 56 در تئاتری به نام شاتره با مهوش صبر کن آشنا شد ، محمود پاکنیت و همسرش آنجا با هم، همبازی بودند، محمود پاکنیت نقش پسر کارگر را بازی می کرد و همسرش نقش شازده خانم را ... در همون تئاتر بود که عاشق یکدیگر شدند
آنها در شهریور سال ۱۳۵۸ جشن عروسی شان را در خانه فرهنگ شیراز برگزار کردند. این زوج هنری از وفادارترین زوجهای سینما و تلویزیون ایران محسوب میشوند که حدود چهل سال است در کنار هم زندگی کرده اند و در بسیاری از فیلمها و سریالها نیز با هم همبازی بودهاند.
پاک نیت و مهوش صبرکن دو فرزند پسر به نامهای مسعود و مهرداد دارند. مسعود متولد ۱۳۶۰ و ساکن تهران است. مهرداد در سال ۱۳۶۳ به دنیا آمده است و به بازیگری علاقه دارد. او در زمینه تئاتر نیز فعالیت میکند. مهرداد پاک نیت ازدواج کرده و در شیراز ساکن است.
سال 56 در تئاتری به نام شاتره با خانمم آشنا شدم، شاتره گیاهی است که برای بیماران گرمازده بسیار مفید است و دمای بدن آنها را پایین می آورد من و همسرم آنجا با هم، همبازی بودیم من نقش پسر کارگر را بازی می کردم و همسرم نقش شازده خانم رو ... تو همون تئاتر بود که یک دل، نه صددل عاشق ایشان شدم و بعد از دوسال هم ایشان جواب مثبت به ما دادند و ما زندگی مشترک مان را شروع کردیم.
صبرکن: من اون موقع فقط 18 سالم بود و به تنها چیزی هم که اصلا فکر نمی کردم، ازدواج بود، به همین خاطر هیچ ملاک خاصی نداشتم، اما عشق و علاقه ما به همدیگه باعث شد که باهم ازدواج کنیم
زندگی کاری محمود پاک نیت
محمود پاک نیت، از سال 1348 در زمینهٔ تئاتر شروع به کار کرد و در 52 نمایش حضور یافت. وی در سال 1352 به استخدام اداره کل فرهنگ و هنر درآمد. از سال 1367 به فعالیت در عرصه سینما و تلویزیون پرداخت و موفق به اخذ درجهٔ یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گردید.
پاک نیت: سال ۵۶ در تئاتری به نام شاتره با خانمم آشنا شدم، شاتره گیاهی است که برای بیماران گرمازده بسیار مفید است و دمای بدن آنها را پایین می آورد من و همسرم آنجا با هم، همبازی بودیم من نقش پسر کارگر را بازی می کردم و همسرم نقش شازده خانم رو … تو همون تئاتر بود که یک دل، نه صددل عاشق ایشان شدم و بعد از دوسال هم ایشان جواب مثبت به ما دادند و ما زندگی مشترک مان را شروع کردیم.
مهوش صبرکن: من اون موقع فقط ۱۸ سالم بود و به تنها چیزی هم که اصلا فکر نمی کردم، ازدواج بود، به همین خاطر هیچ ملاک خاصی نداشتم، اما عشق و علاقه ما به همدیگه باعث شد که باهم ازدواج کنیم
ایشان از جمله زوج های هنری هستند که کارنامه خوبی در زمینه بازیگری دارند، اما مثل تمام زن و شوهرهای دیگر، دارای یک زندگی خانوادگی هم هستند، با دو فرزند پسر به نام های مسعود که متولد ۱۳۶۰ است و مهرداد که در سال ۱۳۶۳ به دنیا آمده است.
سینمایی
(۱۳۶۶) گشتیها (جواد مرادی)
(۱۳۶۷) شاخههای بید (امراله احمدجو)
(۱۳۶۸) تابستان ۵۸ (مجتبی راعی)
(۱۳۷۲) جای امن (مجتبی راعی)
(۱۳۷۳) آرایش مرگ (افشین شرکت)
(۱۳۷۴) قله دنیا (عزیزالله حمیدنژاد)
(۱۳۷۵) لاکپشت (علی شاهحاتمی)
(۱۳۷۵) سرزمین خورشید (احمدرضا درویش)
(۱۳۷۶) دنیای وارونه (شهریار بحرانی)
(۱۳۷۷) مرد عوضی (محمدرضا هنرمند)
(۱۳۷۷) جنگجوی پیروز (مجتبی راعی)
(۱۳۷۷) سیب سرخ حوا (سعید اسدی)
(۱۳۷۷) باشگاه سری (جمال شورجه)
(۱۳۸۰) دعوت به شام (داود موثقی)
(۱۳۸۱) صنوبر (مجتبی راعی)
(۱۳۸۱) بی تو تنهایم (قدرتالله صلحمیرزایی)
(۱۳۸۱) ایستگاه متروک (علیرضا رییسیان)
(۱۳۸۲) عاشق مترسک (مهدی نوربخش)
(۱۳۸۴) سفر به هیدالو (مجتبی راعی)
(۱۳۸۴) شهرآشوب (یدالله صمدی)
(۱۳۸۷) دل شکسته (علی روئینتن)
(۱۳۸۸) زمهریر (علی روئینتن)
(۱۳۹۰) زیباتر از زندگی (انسیه شاه حسینی)
(۱۳۹۰) پنجشنبه آخر ماه (ماشاالله شاهمرادی زاده)
(۱۳۹۱) ترنج (مجتبی راعی)
(۱۳۹۵) عشقولانس (محسن ماهینی)
(۱۳۹۶) آقای سانسور (علی جبارزاده)
منبع : ساعد نیوز
دیدگاه شما