در بازار خودروهای وارداتی قیمت ها صعودی شد بر این اساس قیمت ب ام و سری هفت و لکسوس RX۲۰۰ در بازار ۲۰۰ میلیون تومان گران شدند تویوتا C-HR نیز رشد ۵۰ میلیونی داشت قیمت خودروهای کیا اسپورتیج، سراتو و سورنتو هم در بازار خودروهای وارداتی ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت. هیوندای سانتافه، النترا و توسان نیز همین مقدار را در روز گذشته رشد قیمتی داشتند همچنین قیمت خودروی میتسوبیشی اوتلندر و نیسان ایکس تریل نیز ۵۰ میلیون تومان گران شدند.
قیمت روز خودروهای خارجی
قیمت روز محصولات سایپا
قیمت پراید ۱۱۱ صفر مدل ۹۹ نیز امروز ۳۳۰ میلیون تومان است و نسبت به روز گذشته ثابت مانده است.
قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۱ هم نسبت به روز گذشته ثابت است و حوالی ۲۵۰ میلیون تومان به روزرسانی شد.
قیمت تیبا صندوق دار SX بنزینی مدل ۱۴۰۱ نسبت به روز گذشته ثابت است و ۳۲۰میلیون تومان اعلام شد.
قیمت تیبا EX هاچ بک مدل ۱۴۰۰ نیز نسبت به روز گذشته ثابت است و حوالی ۳۳۰ میلیون تومان اعلام شده است.
قیمت ساینا S دنده ای مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۵۰ میلیون تومان خریدوفروش می شود که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون بالا رفته است.
قیمت ساینا S اتوماتیک نیز ۳۹۰ میلیون تومان شده است که ۵ میلیون طی یک هفته گذشته بالا رفته است.
قیمت ساینا EX دنده ای مدل ۱۴۰۱ نیز ۳۲۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ثابت است
قیمت کوییک دنده ای R مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۴۰ میلیون رسیده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون گران شده است.
قیمت کوییک دنده ای S مدل ۱۴۰۱ هم ۳۳۵ میلیون تومان شده است که نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است. مدل ۱۴۰۲ این خودرو هم ۳۴۵ میلیون است که ثابت مانده است.
قیمت کوییک R پلاس اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ نیز ۴۲۰ میلیون تومان اعلام شده است که نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است.
قیمت شاهین سایپا مدل ۱۴۰۲ امروز به ۵۷۰ میلیون تومان رسیده است و نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است. شاهین G مدل ۱۴۰۰ هم ۵۳۰ میلیون تومان فروخته میشود که به معنای افزایش ۵ میلیونی طی یک هفته است اما طی ۳8 روز گذشته ۵۰ میلیون گران شده است.
روز گذشته همچنین خبری درباره عرضه تعدادی از خودروهای وارداتی تا هفته آینده منتشر شد. رئیس سازمان توسعه تجارت دیروز اعلام کرد که با بازگشایی سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی تا یکی دو روز آینده اطلاعات خودروهای وارداتی بارگذاری میشود و بعد از نهایی شدن قیمتها در هفته آینده، ۸ برند از خودروهای وارداتی، به متقاضیان سامانه عرضه میشود.
رئیس اتحادیه نمایشگاهداران و فروشندگان خودرو تهران درباره واکنش احتمالی بازار به این خبر گفت: هر خبر مثبتی دررابطه با خودرو تاثیر کاهشی بر قیمتها در بازار خواهد داشت. موتمنی افزود: بازار خودرو تشنه اخبار مثبت است و در شرایطی که عرضه خودرو در بازار کافی نیست، هر خبری در این زمینه چه مرتبط با تولید داخلی و چه مرتبط با واردات، میتواند به کاهش بیشتر قیمتها منجر شود.
رئیس سازمان توسعه تجارت دیروز از آغاز عرضه ۸ مدل خودرو وارداتی از هفته آینده خبر داد. مهدی ضیغمی که مدیریت اجرای طرح واردات خودرو وزارت صمت را بر عهده دارد در این رابطه گفت: سامانه خودروهای وارداتی طی یکی دو روز آینده با طراحی جدید بارگذاری و در مرحله اول اطلاعات خودروها بارگذاری خواهد شد تا مردم بتوانند خودروهای عرضه شده را ببینند، بعد از این مرحله و با نهایی شدن قیمتها در هفته آینده، خودروها عرضه میشود.
وی خودروهای عرضه شده در این مرحله را زوتی، چانگان سی اس ۵۵ ، کیا، هیوندای، تویوتا، هونگچی، بستیون و سوزوکی معرفی کرد و تاکید کرد: تلاش میکنیم این خودروها با همکاری بانک مرکزی تا پایان آذر و نهایت دی ماه تحویل مشتریان شود. اعلام عرضه خودروهای خارجی تا هفته آینده در حالی است که مدیر روابط عمومی و سخنگوی شورای رقابت روز یکشنبه هفته جاری به همشهری گفت که درخواست قیمتگذاری هیچ خودرو دیگری غیر از چانگان تا امروز به شورای رقابت نرسیده و پروسه قیمتگذاری احتمالا هنوز در سازمان حمایت در دست بررسی است.
سپهر دادجوی توکلی در این رابطه، با خودداری از اظهار نظر درباره قیمتگذاری خودروهایی که نامشان اعلام شده، هر گونه اطلاعرسانی در این زمینه را به روز شنبه موکول کرد.
رئیس سازمان توسعه تجارت نیز درباره قیمت نهایی خوروهایی که هفته آینده قرار است عرضه شوند، درباره نرخی که در سامانه درج خواهد شد گفت: قیمت این خودروها قطعی یا غیرقطعی خواهد بود تا مسیر قانونی قیمتگذاری آنها طی شود.
تامین ارز تاکنون مهم ترین دلیل تاخیر در واردات خودرو بوده است. وزارت صمت تلاش کرد با تعیین منابع دیگری از جمله ارز ایرانیان خارج از کشور و ارز صادرات، ورود خودروهای دست دوم به کشور را به لحاظ قانونی تسهیل کند اما آییننامه واردات خودروهای کارکرده هنوز در هیات دولت تصویب نشده و فعلا تمرکز واردات برخودرو صفر کیلومتر است.
قائم مقام وزیر جهاد دیروز در این باره گفت: واردات خودرو در ازای بازگشت ارز خشکبار در حال پیگیری و بررسی است که امیدواریم بانک مرکزی هرچه سریع تر به نتیجه برسد.
علیرضا پیمان پاک افزود: بنا بر دستور معاون اول رئیس جمهور به منظور رفع مشکل بازگشت ارز خشکبار جلساتی بین وزارت جهاد با بانک مرکزی و وزارت صمت مطرح شد که یکی از گزینه ها، یعنی بازگشت ارز خشکبار در ازای واردات خودرو در حال پیگیری است.
به گفته او، برای تسهیل بازگشت ارز چند بسته دیگر دیده شده است که بانک مرکزی آن را ابلاغ می کند تا واردات کالا در ازای صادرات غیر برای خشکبار و گروه های مختلف باز شود.
پیمان پاک ادامه داد: براساس جمع بندیها، واردات در ازای صادرات غیر، مورد تایید بانک مرکزی است و امیدواریم هرچه سریع تر دراین باره تصمیم گیری شود.
دیدگاه شما