کتایون ریاحی از دهه شصت چهره شد و شاهکارش در سریال حضرت یوسف بود. کتایون ریاحی از سال گذشته خیلی روند اون طرفی پیش گرفت. کتایون ریاحی یک دختر دارد و خیلی دوستش می دارد. کتایون ریاحی با سریال یوسف پیامبر از دنیای بازیگری خداحافظی کرد. کتایون ریاحی اردشیر ریاحی پزشک ارتوپد است.
ماجرای بازگشت کتایون ریاحی به تلویزیون
شبکه آی فیلم اعلام کرد سریال «یوسف پیامبر» به کارگردانی مرحوم فرج الله سلحشور از سه شنبه ۱۶ آبان ساعت ۲۲ هر شب از این شبکه پخش خواهد شد. کتایون ریاحی و مصطفی زمانی از بازیگران اصلی این سریال به شمار می روند.
شبکه آی فیلم پیش از سریال «یوسف پیامبر»، مجموعه پدرسالار با بازی کتایون ریاحی، نادره خیرآبادی، محمدعلی کشاورز و جمعی از بازیگران شناخته شده را روانه پخش کرده بود.
کتایون ریاحی از کجا چهره شد!
ریاحی با نویسندگی برای کودکان آغاز و با فیلم «خبرچین» به سینما آمد. اما فیلم در نیمه راه متوقف شد و او برای بازی در فیلم «پاییزان» انتخاب شد. در آن زمان در سینما چندان موفق نبود اما با بازی در مجموعه «پدرسالار» توانست خود را مطرح کند و حضور او در مجموعههای «روزهای زندگی» و بهویژه مجموعهٔ تلویزیونی «پس از باران» از او چهرهای شناختهشده ساخت. بازی ریاحی در مجموعههای «پس از باران» و «شب دهم» نیز چشمگیر بود.
ناگفته ها درباره کتایون ریاحی
وی که ایفای نقش زلیخا در سریال «یوسف پیامبر(ع)» آخرین حضورش در دنیای هنر بود و پس از آن به اختیار خودش از دنیای بازیگری خداحافظی کرد، درباره اینکه راهکار و پیشنهادی برای بهبود شرایط فعلی فرهنگ و هنر و به خصوص صداوسیما دارد و اگر شرایط فراهم شود، بار دیگر شاهد حضورش خواهیم بود؟
خاطرنشان می کند: درباره تلویزیون واقعاً نمی دانم چه پیشنهاد یا راهکاری بدهم چون طبیعتا کسانی هستند که از حرف هایی که من می زنم خوششان نمیآید؛ بنابراین درباره صداوسیما فقط می توانم بگویم با کدام پیشنهاد می شود درست کرد خانه ای را که از پایبست ویران است و اینکه اصلا آیا کسی به پیشنهاد من گوش می دهد؟
این هنرمند سپس درباره اینکه دوست دارد باز هم برای مردم کشورش کار کند؟ اظهار می کند: به نظرم در حال حاضر بزرگترین معضل صداوسیما این است که تلویزیون برای مردم نیست و به یک سخنگو و ابزاری برای گروهی خاص تبدیل شده که متاسفانه نمیدانیم آیا حقیقتا دوست هستند؟! مسلم است که من هنرمند دوست دارم باز هم برای مردم کشورم کار کنم، مگر به غیر از مردم برای چه کسی می توانم کار کنم؟
کار من برای مردم است اما آنهایی که می گویند هنرمندان چه کار کردهاند، من در اینجا در پاسخ میگویم هنرمندان واقعا چه ها نکرده اند؟ البته منظورم از این صحبت ها هنرمندان اصیلی هستند که زحمت می کشند. ما هنرمندان اصیلی داریم که واقعاً دوست دارند کار کنند، آیا به آنها اجازه می دهند که کار کنند؟ او سپس به سریال «یوسف پیامبر(ع)» اشاره می کند و آنرا جزو آثاری می داند که ایران را به دنیا معرفی کرد.
بازیگر نقش زلیخا می گوید: همچنان فکر میکنم آن کاری که من برای تلویزیون به عنوان یک بازیگر در سریال «یوسف پیامبر» انجام دادم، نه تلویزیون و کمتر مسئولی برای مردم انجام دادند.
«یوسف پیامبر» ایران را به دنیا معرفی کرد و اگر ما حق کپی رایت در سرزمینمان داشتیم، تمام کسانی که در این سریال بودند، از منافع آن منتفع میشدند ولی تنها کسی که از منافعش منتفع شد، خود تلویزیون بود. آنهایی که میگویند هنرمندان برای مردم چه کردند، چرا زحمت هنرمندان را نمی بینند
دیدگاه شما