خبرنگار:الهام کریمی، سود سهام عدالت رییس پلیس فتا البرز با بیان اینکه مجرمان سایبری با سوءاستفاده از ایام تعطیل اقدام به ارسال پیامک جعلی می کنند، از کاربران خواست پیامکهای ناشناس با لینک آلوده را باز نکنند.
سرهنگ " رسول جلیلیان" روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامکهای جعلی با عناوین مختلف، سعی در تشویق افراد به کلیک کردن روی لینک ارسالی کرده و سپس افراد را به درگاه بانکی جعلی هدایت می کنند.
وی اضافه کرد: کاربران بدون آگاهی وارد لینک های آلوده شده در حالی که یک بدافزار است؛ مجرمان سایبری با این شگرد، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را برای برداشت غیرمجاز از حساب های آنان به سرقت می برند.
جلیلیان گفت: کلاهبردان با مهندسی اجتماعی و برحسب نیاز روز جامعه به تبلیغات مختلف در زمینه مواردی مانند پرداخت یارانه ، وام کم بهره، سهام عدالت و امثال آن می پردازند.
رییس پلیس فتا البرز تاکید کرد: پیامک های سازمانی و رسمی از سرشماره های معتبر ارسال می شود و کاربران به هیچ عنوان به لینک هایی که از طریق سرشماره های ناشناس و شخصی ارسال شده، مراجعه نکنند.
جلیلیان افزود : مرکز فوریت های سایبری به صورت شبانه روزی فعال است و شکایات مردمی در زمینه جرایم فضای مجازی در کمترین زمان ممکن رسیدگی می شود.
وی اضافه کرد: چنانچه کاربران با مشکلاتی در زمینه فضای مجازی روبرو شوند، کارشناسان پلیس فتا به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی هستند.
رییس پلیس فتا البرز تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از هرگونه کلاهبرداری اینترنتی موارد را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام کنند./ ایرنا
اعلام تاریخ واریز سود سهام عدالت در خرداد ۱۴۰۳
عشقی، رییس سازمان بورس اعلام کرده امیدواریم بتوانیم در خرداد ماه باقی مانده سود سهام عدالت را واریز کنیم و تارخ دقیقی برای واریز سود اعلام نکرده است.
انتهای آذر ماه سال گذشته بود که مرحله اول عملکرد مربوط به سال مالی ۱۴۰۱ شرکتها به حساب سهامداران واریز شد، مرحله دوم واریز سود سهام عدالت هم ۲۴ اسفندماه بود؛ سودی که بنابر اعلام سازمان بورس در مرحله دوم دارندگان سبد سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی مبلغ ۴۴۶ هزار تومان، ۵۳۲ هزار تومانی مبلغ ۴۸۲ هزار تومان و سبد سهام یک میلیون تومانی ۹۰۶ هزار تومان سود دریافت کردند.
در این بین به دلیل بدقولی برخی شرکتها، واریز این سود در دو مرحله انجام نشد و به مرحله سوم کشیده شد؛ در این رابطه ۲۸ فروردین ماه مجید عشقی رئیس سازمان اعلام کرد که «مجموعه اتفاقاتی رخ داد که سبب شد برخی شرکتها تخلفی داشته باشند و نتوانند سود سهام عدالت را پرداخت کنند. این شرکتها اکثراً با کمبود نقدینگی مواجه هستند ما هم توصیه کردیم که باید سود سهام عدالت پرداخت شود امیدواریم تا خرداد بتوانیم این سودها را جمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم. البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.»
با توجه به اینکه هنوز این سود واریز نشده است، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در این ارتباط اعلام کرد که «علیه شرکتهایی که سود سهام عدالت ندادند، اقدام حقوقی صورت میگیرد.»
خاندوزی توضیح داد: سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱ در اسفند سال ۱۴۰۲ واریز شد، اما باقیمانده اندک دیگری نیز وجود دارد که سرجمع آن حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان است و عمدتاً سه دسته شرکتهای فولادی، پالایشی و پتروشیمی هنوز به وظایف خود در پرداخت سود عمل نکردهاند.
وی گفت: سازمان بورس علیه آن دسته از شرکتها که به تعهدات خود عمل نکردند اقدام حقوقی خواهد کرد. زیرا موضوع سهام عدالت احقاق حق سهامداران خرد است. امیدواریم تا پایان دولت سیزدهم این مساله به نتیجه برسد.
دیدگاه شما