به گزارش پایگاه خبری نشان :

یارانه نقدی تیرماه ۱۴۰۳ در تاریخ‌های ۲۵ و ۳۰ تیرماه واریز می‌شود. دهک‌های اول تا سوم در تاریخ ۲۵ تیر و دهک‌های چهارم تا نهم در تاریخ ۳۰ تیر یارانه خود را دریافت خواهند کرد.​

میزان یارانه معین شده برای دهک‌های اول تا سوم، مبلغ ۴۰۰ هزار تومان و برای دهک‌های چهارم تا نهم، مبلغ ۳۰۰ هزار تومان است.

برای دریافت یارانه نقدی تیرماه ۱۴۰۳، متقاضیان باید شرایط زیر را داشته باشند:

– ثبت‌نام در سامانه یارانه‌ها: افرادی که در سال‌های گذشته برای دریافت یارانه ثبت‌نام کرده‌اند، نیازی به ثبت‌نام مجدد ندارند.

به روز بودن اطلاعات: اطلاعات خانوار‌ها باید در سامانه یارانه‌ها به‌روز باشد. در صورت نیاز به اصلاح اطلاعات، باید به سامانه «hemayat.mcls.gov.ir» مراجعه کرده و تغییرات لازم را انجام دهند.

– عدم برخورداری از یارانه‌های دیگر: افراد دریافت‌کننده یارانه‌های نقدی دیگر یا مشمول طرح‌های حمایتی خاص از دولت، ممکن است در شمول یارانه نقدی تیرماه قرار نگیرند.

برخی اخبار حاکی از این است که ممکن است در آینده نزدیک، مبلغ یارانه نقدی افزایش یابد، اما برای تیرماه ۱۴۰۳، مبلغ فعلی پابرجاست

در اطلاعیه سازمان هدفمندسازی یارانه ها آمده است: «پیرو اطلاعیه قبلی در مورد نحوه پرداخت یارانه کمک معیشتی و تغییرات در زمان پرداخت یارانه، از بیستم هر ماه به بیست‌وپنجم هر ماه (پرداخت دهک اول، دوم و سوم) و سی‌ام هر ماه (دهک چهارم تا نهم)، یارانه مرحله «۱۶۰»، بر اساس دهک‌بندی اعلامی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم کل کشور واریز شده است و از ساعت ۲۴، قابل برداشت است. بر همین اساس، در صورتی که سرپرستان خانوار جزو دهک‌های اول تا سوم هستند، مبلغ ۴۰۰ هزار تومان به‌ ازای هر نفر و ۳۰۰ هزار تومان برای سایر دهک‌ها به حساب آنان واریز خواهد شد.

چنانچه سرپرستان خانوار از کالابرگ الکترونیکی استفاده نکرده باشند، رقم کامل یارانه نقدی برای آنها قابل برداشت است؛ در صورت استفاده، به همان میزان از یارانه خانوار کسر شده و باقی‌مانده مبلغ به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود.»

شارژ کارت یارانه نقدی سرپرستان خانوار در تیر ماه

داوود منظور امروز در نشست خبری مشترک با اعضای دولت سیزدهم با بیان اینکه رشد درآمدهای پایدار مانند مالیات، گمرک و… از ۴۵ درصد در سال ۹۹ به ۶۲ درصد در سال ۱۴۰۳ رسیده است، اظهار کرد: دولت سیزدهم در طول سه سال گذشته توانست در بودجه مصوب و اجرای بودجه، اتکای خود به منابع پایدار را افزایش دهد که رصد مودیان مالیاتی و درآمدهای گمرکی بیانگر این موضوع است. سهم مالیات در بودجه در سال ۹۹ حدود ۶۹ درصد بود که در ۱۴۰۳ به ۷۶ درصد افزایش یافت؛ در واقع وصول مالیات بیش از تورم بوده است.

وی ادامه داد: افزایش سهم منابع پایدار، به معنی کاهش سهم نفت و رفتن به سمت اقتصاد مقاومتی است. در سال ۹۶ تا سال ۹۹ (به جز سال ۹۹ که تقریباً صادرات نفت متوقف شد) در سال ۹۶ سهم نفت ۳۳ درصد در سال ۹۷ حدود ۲۶ درصد و در سال ۹۸ حدود ۳۴ درصد است و در دولت سیزدهم این سهم به ۲۳ درصد رسیده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: بودجه عمرانی در سه سال گذشته رشد حدود چهار برابری داشته است؛ در سه سال گذشته خاتمه دادن به طرح‌های نیمه‌کاره به عنوان اولویت جدی دنبال شد و حدود ۱۱۰۰ طرح عمرانی در سال گذشته به بهره‌برداری رسید.

وی ادامه داد: در توزیع بودجه، بودجه‌های فرهنگی افزایش قائل توجهی داشته است. بودجه فرهنگی در سال جاری بالغ بر ۳۶ همت افزایش پیدا کرده است. بودجه سلامت به طور خاص افزایش قابل توجه پیدا کرده است. سال گذشته ۳۲۰ همت تخصیص اعتبارات بوده‌ایم. همچنین امسال افزایش تعرفه‌های بخش درمان حدود ۳۵ درصد بوده در حالی که در سال‌های گذشته در بهترین حالت حدود ۲۵ درصد بوده است.

منبع:صدآنلاین