اغلب بازیگران سینما و تلویزیون علاوه بر بازیگری شغل دومی نیز برای خود دارند و شاید برایتان جالب باشد که بدانید حسین یاری بازیگر باتجربه کشورمان یکی از کارمندان بانک مرکزی می باشد
حسین یاری بازیگر باتجربه سینمای ایران که امسال دو فیلم 'مزارشریف' و 'پدر آن دیگری' را روی پرده داشت از جمله هنرمندانی است که سعی کرده در کنار کار هنر، شغل دوم خود را هم داشته باشد.
حسین یاری که کارمند رسمی بانک مرکزی است در تازه ترین گفتگوی خود از دلایل حفظ شغل کارمندی بانک در کنار بازیگری سخن گفته است.
حسین یاری کارمند بانک مرکزی
با چنگ و دندان کار در بانک را نگه داشتم
یاری می گوید:من با چنگ ودندان کار در بانک را نگه داشتم. چون ما به لحاظ صنفی در بازیگری حمایت نمی شویم. افرادی را دیدم که در حرفه بازیگری بودند ولی امنیت شغلی نداشتند. می دانم که سینما امنیت اقتصادی ندارد. طبیعی است که به عنوان بازیگر حرفه ای تلاش کنم شغلم را در بانک حفظ کنم.
با مکافات مرخصی بدون حقوق می گرفتم!
این بازیگر درباره دردسرهایی که برای ایفای نقش در سینما داشته بیان می دارد:با مکافات مرخصی بدون حقوق می گرفتم! این اواخر دیگر مأمور به تلویزیون شدم. ولی با چنگ ودندان شغلم را حفظ کردم. چون می دانستم هیچ جا از من حمایت نخواهد شد.
شغل دوم حسین یاری
همکارانم که در مقام استادی هستند، متأسفانه حتی بیمه هم ندارند
وی ادامه می دهد:همکارانم که در مقام استادی هستند، متأسفانه حتی بیمه هم ندارند! عقل سلیم می گوید به فکر آینده باشم. نمی توانم برای علایق شخصی ام، با آینده خودم و خانواده ام بازی کنم. اگر من عاشق سینما هستم چرا خانواده ام باید در سختی بیفتند؟ شرط انصاف این است که ابتدایی ترین امکانات را برای خانواده ام فراهم کنم. ما نمی توانیم در خلأ زندگی کنیم.
بازیگر 'سعادت آباد' و 'اقلیما' خاطرنشان می سازد:همیشه گفته ام اگر انسان آرمان طلب باشد و واقعیت را در نظر نگیرد به شخص متوهمی تبدیل می شود. شما در صورتی آرمان گرا هستید که جایی را برای واقعیت در نظر بگیرید. نمی توانید چشمتان را روی واقعیت ببندید و به ایده آ ل ها فکر کنید و آرمانگرا باشید. می توانید به آرمان ها وفادار بمانید و تلاش هم بکنید. اما واقعیت را هم در نظر بگیرید...
بیوگرافی حسین یاری
حسین یاری در 16 دی 1346 در تهران به دنیا آمد. یاری بازیگری را از تئاتر و در سال 1360 آغاز کرد؛ او در واحد دوبلاژ صدا و سیما به عنوان گوینده هم فعالیت کرده است. با فیلم های دفاع مقدس شناخته شد که در این ژانر موفق بود و برای بازی در فیلم «آخرین مرحله» جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از چهاردهمین جشنواره فیلم فجر دریافت کرد.
او بازی در نقشهای دیگر را هم با فیلم های «سرعت» و «دنیای وارونه» تجربه کرد که برای او تجربه گرانقدری بود. بازی او در «بلوغ» تحسین منتقدان را برانگیخت و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای بازی در این فیلم از هجدهمین جشنواره فیلم فجر بدست آورد.
او با بازی در مجموعه «شب دهم» توانست با بازی در نقش حیدر در میان عموم محبوبیت زیادی کسب کند.[ نیازمند منبع ] او در سال 1383 فیلم «معادله» را بر پرده سینماها داشت. او هم اکنون بازنشسته بانک مرکزی جمهوری اسلامی و ساکن شهر تهران است.
دیدگاه شما